Kate Bosworth i det perfekte forårsoutfit

Dagens outfit: Svaler igen


Sort cardigan fra Uniqlo, pastelpink top med svaler fra Gina Tricot, jeans fra Vila, glimmerstrømper fra Gina Tricot og ballerinaer med nitter fra Urban Outfitters.

Der er ikke så meget nyt under solen idag… Men nu skal jeg i hvert fald ud i solen, det er vist på tide, jeg kommer hjem til Nørrebro! Hjem til mit fjernsyn (yes, hr. kæreste er sådan en mærkelig én, der ikke har et fjernsyn), hjem til min garderobe (er lidt træt af at bo i en taske) og hjem til min postkasse (venter et par pakker…)

Og så trænger mit pandehår vist til at blive studset. Det skidt gror jo som ukrudt! Normalt plejer jeg at gøre det selv, men min søster kommer på besøg senere på ugen, så jeg håber, at jeg kan få hende til det…

5 kommentarer

 • aij skulle ellers lige til at skrive at jeg synes dit pandehår så fedt ud på billedet..Dér kan man bare se 🙂 Men synes ihvertfald den der svaletop fungerer godt 🙂

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak, hvor er du sød. Men mit pandehår er for langt, kan knap nok se noget gennem det!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Det her fungerer virkelig godt! Det er så enkelt, men alligevel elsker jeg det bare! Way to go! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstryder virkelig at jeg ikke hapsede svaletoppen, da jeg havde muligheden 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Frederikke: Tak!
  @Anna: Ej øv, ja! Jeg håber, du får fat i den på en eller anden måde…Det er nemlig en skøn top!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Bosworth i det perfekte forårsoutfit