Sushi med søs

(gårs)Dagens outfit: The cardigans


2nd hand cardigan, stribet top fra COS, zebrastribet bælte fra Topshop, sorte jeans fra Kate Moss for Topshop og nittede ballerinaer fra Urban Outfitters. Og helt tilfældigt opdagede jeg, at mine negle matchede min cardi 😀

Et afslappet outfit til en afslappet fredag med hr. kæreste og drengene. Vi spiste god mad og drak rødvin, øl og gin&tonics. Det viste sig at tre ud af fem i selskabet havde cardigans på! For fyrenes vedkommende er det åbenbart moderne at have den nederste knap åben – der kan man så se, hvor lidt jeg ved om herremode!

Ellers synes jeg, at det altid er sjovt at hænge ud med hr. kæreste og hans venner. De siger, at de lægger lidt bånd på sig selv, når der er damer tilstede – men jeg nåede nu at rødme og blive forarget et par gange (og jeg er ellers ikke sart).

Men så kan jeg også nå at afprøve alle mine dameblads-teorier på dem og se, hvor grueligt fejlagtige halvdelen af det, jeg slubrer i mig fra mine blade er all wrong!

2 kommentarer

 • Rigtig lækkert og afslappet outfit.
  Det er nu meget sjovt at være ude med sådan en flok gutter…..ens grænser bliver i hvert fald testet lidt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak! Ja, det er super sjovt at hænge lidt ud med drengene (:
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi med søs