Tasker med kurveflet

GOSH-kup i Føtex


Jeg spottede lige i det seneste reklamekatalog fra Føtex, at de i denne uge har tilbud på udgåede varer fra GOSH – 3 for 50 kroner – og da GOSH faktisk laver ret gode produkter til priserne, så måtte jeg lige tjekke ud, om de havde noget godt.

Man skal være villig til at grave lidt i nogle rodekasser, men så hænder det jo også, at man finder en skat eller tre 😉

Jeg fandt en primer (der er kommet en ny emballage, så derfor var denne i den gamle emballage på tilbud), en øjenskygge-trio (i farven “Smoky”) og en vandfast øjenskyggestift i “Love that Ivory!” (perfekt som highlighter under brynet, i øjenkrogen og øverst på kinderne!).

Primeren er et godt alternativ til den noget dyrere version fra Smashbox, som jeg normalt plejer at bruge, og øjenskygge-trioen har min lillesøster haft i en stykke tid, så jeg tænkte, at jeg måtte købe min egen, så jeg slipper for at stjæle hendes 😀

Da det er udgåede varer, har de ikke det samme udvalg i alle Føtex’er, men jeg vil da helt klart anbefale jer at kigge forbi jeres lokale afdeling. Jeg var forbi Føtex på Vesterbrogade.

4 kommentarer

 • 3 for 50?! det er da sindssygt billigt…skal gå amok i øjenskygge-rodekassen kan jeg høre 😉

  http://scarlettswonderland.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh.. jeg var også nede at gøre gavn af det tilbud i går! Jeg valgte og primeren (den sidste der var, det kan kun være ment to be :p ), jeg valgte så en blush og en hvid eyeliner i stedet (selv om jeg overvejede den du også købte 😉 ) Ærgelig at den øjenskygge du købte ikke var i min Føtex, den ser ret perfekt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor sjovt, jeg købte præcis de samme produkter i et fly for nogle år siden. Jeg er blevet rigtig (like afhængig) af primeren 😉
  -Julie
  http://www.ellejulie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Miss Scarlett: Det er nemlig sindssygt billigt!
  @Katrhine: Primeren er også god, min anden lillesøster har den også!
  @Julie: Ej, hvor pudsigt!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tasker med kurveflet