Woop, woop! Weekday!

Kate Moss Essentials


Er vi ikke alle konstant på jagt efter den perfekte basic tee eller den helt rette tank top? Det er Kate Moss også, og derfor har hun sammen med Topshop “designet” en kollektion af tank tops, tees, tunikaer og kjoler i grå, pudder, armygrøn og pastelblå. Hele kollektionen kan ses her.

Når det kommer til basistøj, som man går i så godt som hver dag, så er jeg villig til at betale lidt ekstra for at få en ordentlig kvalitet, så jeg er lidt skuffet over, at Kate Moss Essentials består af 60% polyester, 28% bomuld og 12% viscose – selvom Topshop kalder det “premium jersey”. Men til gengæld er priserne også kun mellem 150-440 kroner.

Personligt ville jeg så nok betale en lillebitte smule ekstra og investere i Topshop’s cashmere mix styles, de er ikke meget dyrere, og så får man lidt bedre kvalitet… Hvad synes I om Kate Moss Essentials?

P.S. Og i hvert fald tee’en er ret sheer, som kan ses her – men det kan jo både være en god eller dårlig ting alt efter, hvad man er til 😉

(billede fra topshop.com)

5 kommentarer

  • Mia

    Jeg er helt forelsket i lette tanktops med brystlomme her til forår/sommer og har selv lige købt tre styks i hhv. grå, sort og hvid.
    Selvom Topshops er fine og fornuftigt prissat, så vil jeg alligevel lige opfordre til at man SPARER endnu mere og kigger forbi sin lokale H&M hvor de fede tanktops kun koster 60 kr stykket og fåes i mange farver.

    Se dem på mine blogindlæg her: http://life-lust-loveliness.blogspot.com/2010/04/todays-outfit-and-new-perfect-h-grey.html og her: http://life-lust-loveliness.blogspot.com/2010/04/h-buys-from-yesterday.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Joergensen

    Du skal ogsaa huske paa at god kvalitet ogsaa indebaere om toejet holder formen, og visse materialer er mere formstabiliserende end andre, derfor dette mix..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

    Hm, tjah Kate eller Cashmere. Tror på en eller anden måde jeg skal opleve toppene live for at finde ud af, hvad der er lækrest at røre ved, falder bedst, passer bedst du ved. Er dog heller ikke ligefrem fan af polyester og må indrømme, at jeg nok er så kedelig at jeg oftest foretrækker plain and simple bomuld til mine basistoppe, det ved man ligesom, hvad er.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lilja

    jeg har nogle af de toppe fra den anden kollektion – de er rigtig dejlig bløde og lækre at ha på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @Mia: De ser fine ud!
    @Lise Joergense: Det har du ret i… Men poly er ikke det mest åndbare materiale heller?
    @anonym: Ja, selvsyn ville være det mest optimale!
    @Lilja: Det lyder lovende!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woop, woop! Weekday!