Palme-print

Mine fem favoritter i marts


Så er det blevet den første søndag i måneden og dermed tid til mine favoritter for marts. Enjoy!

8 kommentarer

 • Maria

  Hej Maria

  Du kan finde opskrifter på franske makroner a la dem fra Ladurée på Sirenes hjemmeside. Jeg har ikke prøvet endnu, men de ser helt vildt gode ud.

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uh laduree er så lækkert! Jeg har lige været i London, hvor de heldigvis også har et par butikker. Jeg kan slet ikke lade vær med at købe nogle, når jeg kommer forbi deres butikker. Det er dyrt, men smager så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Torpegaard har lagt en opskrift på franske makroner med hvid the ud på hendes blog. du kan finde den her http://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/franske-makroner-med-hvid-te/2010/03/ hvis du alligevel overvejer at forsøge selv at lave dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Maria: Jeg har skam også fundet opskrifter og kigget videoer på youtube, jeg tror bare ikke mine evner i et køkken rækker!
  @Ida: De er lidt pricey, ja – men jeg synes, der er pengene værd!
  @Nora: Tak for opskriften, tør dog ikke hoppe ud i selv at lave dem – endnu!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Ej hvor jeg elsker dine favorit videoer! Keep it up 🙂

  “Så ville jeg bare spise kage hele tiden muhum”
  Alt for godt sagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak! Og ja, hvis jeg kunne, ville jeg nok spise kage hele tiden!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] stod som sild i en tønde. Men jeg nåede forbi Sephora og Uniqlo – I kan se, hvad jeg købte her. Vi stoppede også forbi Printemps, der er et stormagasin lige ved siden af Galeries Lafayette, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har tit og ofte undret og brokket mig over, at vi her i Danmark ikke har mulighed for at shoppe i Sephoras […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palme-print