Kære highstreet-guder… Printet tørklæde!

Noooooo!


Jeg har en lidt øv-dag for at sige det mildt! Mine læber er af uforklarlige årsager hævet til nærmest dobbelt størrelse de sidste par dage, de er tørre, sprukne og revnede, og det gør nas bare at smile eller spise 🙁 Hverken Vaseline, Eight Hour Cream, A-derma Exomega eller zinksalve hjælper – nogle der har et godt tip? Er ret så desperat…

Må snart tage til lægen – igen! – for jeg føler sgu næsten, at jeg har været der hver uge, fordi min hud spasser totalt ud! Er blevet testet for allergi hos en hudlæge, og der var intet. Jeg forstår ikke, hvorfor min hud bare ikke gider at opføre sig ordentligt!

Så jeg tænkte lige, at jeg ville muntre mig op med det nye afsnit Gossip Girl, men det har bare gjort mig endnu mere deprimeret (se det selv og vræl!), så hvad er der ellers at gøre? Tror jeg løber ned på runddelen og køber Ben & Jerry’s og dameblade – DET må da kunne muntre mig op!

12 kommentarer

 • Katrine

  Det nyeste afsnit er altså afsnit 17, hvis det måske kan muntre dig op? 🙂
  Ellers held og lykke med læberne, lyder bestemt ikke sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det var også afsnit 17, jeg har lige set – det var en fejl i linket, som nu er rettet! Tak!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har du prøvet med en antihistamin? Jeg prøvede (nogenlunde) det samme for nogle år siden, hvor min veninde gav mig en antihistamin og så gik det væk; havde aldrig prøvet det før og heller aldrig siden, så aner ikke hvad det var, men selv hvis det ikke er det samme som du har, skader en antihistamin vel ikke? Men det er også bare mig, der tror, at ting man kan købe i håndkøb, ikke er farlige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ØV – min søster har oplevet at hendes læber hævede til dobbelt størrelse – hun mener det skyldes Eight Hour Cream/anden læbepomade eller en ny parfume – selv om hun havde brugt E.H.C tidligere, og bruger det nu. Mit bedste råd er at du burde besøge lægen hurtigst muligt – det behøves heller ikke være hudallergi, det kunne være andre allergier…

  Håber du finder ud af det hurtigst muligt!

  http://scarlettswonderland.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh – bare IKKE sjovt når ens hud går amok. Og løber i dobbelt størrelse lyder slet ikke rart 🙁

  Jeg har også noget med min hud, og er også blevet testet. Det eneste jeg har kunnet finde ud af, når nu hudlægen ikke kunne hjælpe, var at makeup og creme kan få den til at gå amok. Jeg ved at jeg har nikkelallergi, og sort mascara/eyeliner (og jeg ved at der er nikkel i sort farve) er det værste jeg kan gøre ved mig selv. Jeg er ude i noget specialmakeup til folk med sarte øjne. Og så er der masser af cremer jeg også slår ud på, så måske er der også nikkel i dem. Så det er sgu ikke så festligt. Håber du finder ud af hvad det er med din hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Katrine: Tak for tippet! Jeg må ned og forhøre mig på mit lokale apotek i morgen!
  @Miss Scarlett: Jeg har også mistænkt EHC, så er stoppet med at bruge det nu…Og har bestilt hos min læge, kan dog først komme til på mandag, og det er lang tid at gå med smertende læber…
  @Inanna: Jeg blev testet hos lægen, og der var ikke noget… Min hud plejer ellers ikke at være sart, men her på det seneste, har den været BESVÆRLIG! Håber, jeg snart finder ud af, hvad der er galt!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeans fra Kate Moss for Topshop og grå wedges fra H&M. Efter en øv-dag med hævede læber igår var det dejligt at vågne næste morgen med sol ind ad vinduet og læber, der nærmede sig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  ØV, det lyder ubehageligt. Selv fandt jeg for længe siden ud af, at jeg ikke kan tåle Cliniques cremer. Fortsatte med at bruge mascara fra Clinique et stykke tid indtil det også gav problemer med hævede røde øjenlåg. ØV. Kan anbefale E-vitamin salve til rød og revnet hud. Det er mildt og lægende og så vidt jeg ved også fri for alt for grimme stoffer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at mine læber af mystiske årsager spassede helt ud for en måneds tid siden, har de været tørre. Ikke bare sådan lidt tørre, men […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lige for tiden lever jeg sammen med min elskede Mentholatum, det hjælper i hvert fald på mine læber, da jeg ogs døjer rigtig meget med tørre og sprukne løber. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg brugte også altid Mentholatum, da jeg var barn – den slår bare ikke til lige nu 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære highstreet-guder… Printet tørklæde!