Miav miav, Miu Miu

Paris – dag 2

Jeg er lidt (ok, meget!) bagud med mine beretninger fra Paris, men selvom det er dejligt for mig at kigge på billederne og huske tilbage på min rejse, så får jeg altså også umådeligt meget lyst til at tage tilbage…

I kan læse om dag 1 her, mens dette indlæg handler om dag to, lørdag, der var min fødselsdag.

Fordi det jo var min fødselsdag, ville jeg mægtigt gerne ud og shoppe, men før jeg kunne det, så ville hr. kæreste lige se et hus tegnet af Le Corbusier, der er en berømt arkitekt. Huset lå nemlig i nærheden af vores hotel, så vi kunne jo lige slå et smut forbi…

Vi vandrede og vandrede rundt, men kunne ikke finde huset. Til sidst spurgte vi to politimænd, og de sagde, at vi stod ved Carla Bruni’s hus. Så blev jeg nødt til at strække hals for at se, om jeg kunne spotte hende, men hun var vidst ikke hjemme.

Men endelig fandt vi Le Corbusier-huset, og hr. kæreste forklarede mig, at det var et af de første huse i moderne stil. Her kan I se mig – eller nok nærmere min silhuet – stå og beundre arkitekturen!

Bagefter tog vi metroen til Galeries Lafayette på Boulevard Hausmann. Det er et kæmpe stormagasin, så jeg boltrede mig i den enorme kosmetik afdeling, fik slæbt hr. kæreste gennem den gigantiske skoafdeling og sukket over designertøj fra bl.a. Chanel, Prada og Balenciaga.

Vi stoppede også forbi herre-afdelingen, så hr. kæreste kunne shoppe lidt, og så sluttede vi af med frokost i madafdelingens fiskebar, hvor jeg fik sushi, og han fik østers. Mmm!

Så headede vi ud på Boulevard Haussmann – hvilket ikke kan anbefales på en lørdag! Prøv og gang Strøget på en lørdag med ti, og så har i en fornemmelse for det. Det var umuligt at gå en runde i H&M og Zara, for man stod som sild i en tønde. Men jeg nåede forbi Sephora og Uniqlo – I kan se, hvad jeg købte her.

Vi stoppede også forbi Printemps, der er et stormagasin lige ved siden af Galeries Lafayette, hvor jeg købte Ladurée-makroner. Ladurée har også caféer rundt omkring i Paris, men sørg for at bestille bord i god tid, for de er populære!

Bagefter headede vi mod Rue Saint Honore, der ligger i nærheden. Her ligger alle luksus-forretningerne, så jeg fik savlet over Viktor & Rolf-kjolerne i Colette, over de flotte sko med print hos Miu Miu og meget mere.

Med ømme ben headede vi tilbage til hotellet for at klæde om til middag – min fødselsdagsmiddag! Hr. kæreste havde ikke nævnt, hvor vi skulle spise, så jeg var meget nysgerrig.

Vi tog toget til Latiner-kvarteret, og efter lidt tids faren vild fandt vi frem til Roger la Grenouille. Jeg blev lidt nervøs, for “grenouille” betyder frø, men heldigvis havde de andet på menuen!

Jeg fik græskarsuppe til forret, confiteret and til hovedret (jeg er helt tosset med confit de canard!), og til dessert fik jeg en trio af romkage, mangosorbet og den mest lækre, fede chokoladekage – uhm!

Det var en fantastisk middag, og den blev ikke mindre dårlig af, at hr. kæreste fortalte om sit tidligere besøg på restauranten – han havde nemlig været der et par år forinden med sine venner. Det var rigtigt dejligt at vide, at jeg også bliver inkluderet i de gode minder, han har hos Roger la Grenouille 😀

Da vi var færdige med at spise ved 23-tiden, ville jeg gerne nå at se Eiffeltårnet glitre, så vi gik en laaaang tur langs Seinen, og vi nåede at se det ikoniske tårn glitre ved midnat – en perfekt og romantisk afslutning på min fødselsdag!

Stay tuned for mit sidste indlæg om Paris 😀

2 kommentarer

 • SUPER indlæg Maria! 🙂

  Jeg blev opmærksom på Galeries Lafayette igår, det er vel et ret oplagt sted at smutte hen og shoppe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak! Jo, Galeries Lafayette er et oplagt sted at tage hen, hvis du ikke har så meget tid – for alt er jo samlet under et tag. Det kan dog godt virke lidt uoverskueligt, fordi det er så stort, og fordi der er så mange mennesker!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miav miav, Miu Miu