Sushi med søs

Sushi-kyndige søs ruller løs med bambus-måtten.
Da min søster var på besøg i København i sidste uge lavede vi sushi. Vi er begge vilde med at spise sushi, men skal af med mange penge, hvis vi skal spise det ude, så vi besluttede os for at lave det hjemme.
Hvis du er vild med denne japanske delikatesse, kan jeg kun anbefale dig at give dig i kast med at lave sushi, for det er ikke så svært, som det ser ud til – og det er super hyggeligt! Jeg har med succes lavet sushi sammen med min roomie, og selvom vi var rookies, gik det rigtig godt!
Med hensyn til opskrifter så fulgte vi bare anvisningerne på rispakken, men ellers er der masser af opskrifter og videoer på nettet! Min søster er supersej til at lave sushi, så jeg behøvede nærmest ikke at røre en finger. Jeg skar lidt agurk og avocado, pillede og stegte nogle rejer og skar rullerne i skiver.
Det færdige måltid. Der var mere end rigeligt til to personer, så der var også til frokost.
Nigiri med tigerrejer og lækker øko-laks, samt ruller med fyld af laks, agurk og avocado. De orange klatter er rogn.
Inside-out rullerne er med fyldt med dybstegte, panerede rejer, avocado og spicy mayo med rogn udenpå – min favorit!
Klar til at spise! Med tangsalat og syltet ingefær som tilbehør. Vi købte tangsalat og laks i Mad & Vin-afdelingen i Magasin. Men en god fiskehandler ligger nok også inde med det.
Usj! Nu har jeg helt fået lyst til sushi! Men det bliver ikke i aften, for jeg skal være sammen med hr. kæreste og hans venner, og de er ikke sushi-fans. “Vi skal jo have kød,” siger de. Tsk, tsk!
Elsker sushi! Og det I har lavet ser super lækkert ud!
Hvor har I købt/lavet den spicy mayo? Den mangler bare altid når jeg selv skal lave sushi.