Dagens outfit: Med (næsten) normale læber

Torsdagsoverraskelse


“Vi skal forresten noget på torsdag, så lad være med at lægge nogle aftaler da”. Følgende sms tikkede ind fra hr. kæreste i weekenden, og efterfølgende har han nægtet at afsløre, hvad det er vi skal. Det eneste clue, han har givet er, at jeg nok vil finde det kedeligt, og at det handler om planeter…

Jeg tror, han nyder at plage mig med min nysgerrighed en tand for meget! Han ved, at jeg ikke kan dy mig og straks må undersøge, google og små-stalke, så jeg kan få svar på mine spørgsmål.

For eksempel stod rejsen til Paris, der var min fødselsdagsgave, fremme i en konvolut bare for at plage mig. “Til Maria” stod der på konvolutten, og lige så snart han er ude af døren, springer jeg op for at holde konvolutten op mod lyset, så jeg kan se, hvad der er i – og der står ikke “Til Maria” på konvolutten længere – men “Tro på det”. Drillepind!

Her til morgen plagede jeg ham igen, og han smilede bare drillende, mens han knappede sin Ralph Lauren skjorte (som jeg har givet ham i fødselsdagsgave), for “så behøver jeg ikke at klæde om til i aften”. Og jeg aner jo ikke, hvad jeg skal tage på, for jeg ved ikke, hvad vi skal!

Han sagde, at jeg nok straks ville springe op ad sengen, når han var ude af døren for at google, hvad det er vi skal, men nu er jeg blevet lidt stædig – jeg hader, at han kan gennemskue mig så nemt! Så nu prøver jeg at lade være med at google, hvad det er vi skal i aften…

Har I nogle gode bud?

(billede fra tv2.dk)

7 kommentarer

 • Måske Planetarium? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Næ jeg har ingen gode bud, men til gengæld overtager jeg gerne din kæreste, hvis du bliver træt af ham. Han lyder da som en fantastisk kæreste! Findes der noget bedre end overraskelser?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Haha, hvor sjovt 😀 Siden I skal noget med planeter og du måske vil finde det kedeligt, tænker jeg planetariet? Og se en film, eller bare opleve det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er din kæreste dog sød når han sådan arrangerer overraskelser på en ganske almindelig torsdag..
  Var det en tur i planetariet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejjjj, hvor er det spændende…!
  det eneste jeg ka’ komme på, hvis det virkelig handler om planeter og sån, er at Rundetårn holder åben til 22 om torsdagen, så man kan stå og være romantisk under stjernerne og se ud på vidunderlige kbh 🙂
  Glæder mig til at høre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af jer havde gættet på, at hr. kæreste ville tage mig med i planetariet som en overraskelse, men da vi hoppede på metroen (det regnede, så vi lod cyklerne stå) og stod af ved DR Byen, så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Emma Balch: Godt gæt, men du kan læse det rigtige svar i det nyeste indlæg!
  @Mille: Hehe, han er en fantastisk kæreste, så ham skal jeg ikke af med!
  @Z: Du er ikke den eneste, der har gættet planetariet!
  @Louise: Ja, han er sød – det var ikke planetariet, men en koncert i koncerthuset!
  @Nete: Rundetårn var bestemt et godt bud!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med (næsten) normale læber