Oldie but goodie

Vær med til optagelserne af Danmarks næste Topmodel


Allerede tilbage i november blev det annonceret, at der ville komme en dansk version af “America’s Next Top Model”, og at det ville blive med Caroline Fleming som vært.

I morgen – den 14. april 2010 – går optagelserne i gang, og hvis du er i København og har lyst til et smugkig, så skal du bare møde op på havnesiden af Mariott Hotel klokken 14. Her vil de 100 udvalgte piger gå deres første catwalk. Adressen er Mariott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 Kbh K.

Jeg vil helt sikkert prøve at nå derud og se det (selvom hr. kæreste rejser til Milano på samme tidspunkt, og han vil jo nok gerne have et farvelkys eller to). Er der andre, der overvejer at tage derud?

I kan læse mere på DNTM’s hjemmeside (der pt. er under opbygning), og I kan også joine Facebook-siden, hvis I vil have seneste nyt.

(billede fra facebook)

3 kommentarer

 • […] jeg hjemme og spiser koldskål. Jeg eeeeelsker koldskål! Jeg orker ikke rigtigt at tage ind og se optagelserne til DNTM, selvom det kunne være sjovt. Men det dejlige solskin skal i hvert fald nydes på én eller anden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ville nok ikke kunne se så meget af ligevel? Jeg var med som èn af de sidste 25 for et par år siden, og der ville min veninde smug kigge.. Men det tog 16 timer at filme til det ene afsnit, og vi gik inde i et rum.. Men jeg glæder mig til de viser det i tv 🙂

  //Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Måske…Men på de billeder jeg har set på nettet, kunne man nok godt ane lidt, da catwalkshowet jo blev holdt udenfor?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldie but goodie