H&M Fashion Against AIDS

Dagens outfit: Fanget i en solstråle

Photobucket
Grå tank top fra Only, hvid oversize tank fra Stella McCartney for H&M, jeans fra Wrangler og sko fra H&M.

Jeg blev lige fanget i en solstråle i hr. kærestes køkken – og fluks vil jeg tage ud i solen på Christianshavn og nyde det dejlige vejr 😀

I dagens anledning har jeg et par gamle jeans fra Wrangler på, fordi jeg sammen med andre bloggere var inviteret til et Wrangler-arrangement. De jeans, jeg har på, er faktisk et par af mine allerførste jeans, som jeg købte, da jeg blev student i 2006…

Jeps, jeg blev en jeans-pige ret sent i livet! Har aldrig formået at finde et par jeans, der passede, før jeg fandt disse fra Wrangler, men så blev der også taget hul på bylden, og mange andre jeansmærker er kommet til siden 🙂

Mere om Wrangler-blogger-event senere… Nu er det ud i solen!

2 kommentarer

  • Chammalia

    Hvor ser du fin ud der. Jeg kan virkelig godt lide det sæt tøj (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Supergodt billede. Jeg gik faktisk heller ikke i jeans før jeg var midt i 20´erne! (Gik dog som barn i jeans, men ikke meget)Nu gør jeg det da noget oftere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Fashion Against AIDS