Gina Tricot-køb

Dagens outfit: Jumpsuit fra Gina Tricot

Photobucket
Tank top fra By Malene Birger (kan lige skimtes under jumpsuitet), jumpsuit fra Gina Tricot, cardigan fra Uniqlo, strømpebukser fra H&M og ballerinaer fra Urban Outfitters.

Eh, hvad sker der for, at når jeg har købt sommertøj, så er der nattefrost – og jeg hørte i morgennyhederne, at det ser ud til at være den koldeste maj måned i 14 år?! Jeg vil gerne have bare ben og uden cardigan nu, tak!

Der har været lidt spørgsmål angående jumpsuitet, så jeg opsummerer lige her: Materialet er 100% bomuld, og jeg har købt den i str. 32. Normalt er jeg en str. 32/34 eller xs/s. Jeg er 152 cm høj med ret korte ben og overkrop af normal længde, men jumpsuitet kan justeres i taljen alt efter, hvordan dine proportioner nu er – giver det mening?

Og så er der forresten ikke lommer i, hvilket jeg vist konstaterede i det øjeblik, billedet blev taget 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot-køb