Søndagssang: Lykke Li – Knocked Up

Dagens outfit: Søndag i København


Sort cardigan fra Uniqlo, mørkegrå tank fra By Malene Birger, jeans fra Gina Tricot, blomsterbælte fra buksedragt fra Gina Tricot og lilla lakballerinaer fra Bronx.

Et sjældent syn – jeg tror faktisk, det er det første af sin slags nogensinde – jeg har sat min pandehår op! Hmm, det er altså virkelig en mærkelig fornemmelse, når jeg er vant til at have hår halvt nede i øjnene 😉

I dag var jeg lidt rundt i København, nu da jeg har besøg af min lillesøster fra Odense. Ofte glemmer jeg, at jeg jo bor i en storby fyldt med kulturelle muligheder – hvilket jeg i følge min søster burde sætte lidt mere pris på…

Så efter at have fortæret en bagel hos Bagel Co. i Elmegade cyklede vi ind til Dansk Design Center for at se 10+-udstillingen. Bagefter smuttede vi på Mcd, for jeg ville nemlig være sød kæreste og levere tømmermandsjunk til hr. kæreste på Christianshavn 😀

Og fordi jeg havde været så kulturel med min søster og så overskudsagtig over for hr. kæreste, så tænkte jeg, at det kun er fair at belønne mig selv med brownie og kaffe, mens jeg ser ANTM-finale 😀

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Lykke Li – Knocked Up