Aussie-Twitter-vinder

Hvad kan du bedst lide ved din hårfarve?


Så er det tid til Aussie-konkurrence nr. 2 ud af 3. Da hårplejesættene, der udloddes, hedder Colour Mate, så tænkte jeg, at næste konkurrence skal handle om hårfarve.

For at deltage i konkurrencen skal du bare skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvad du bedst kan lide ved din hårfarve – uanset om den er naturlig eller farvet. Det kan for eksempel være, at den står så fint til din grønne yndlingscardigan, eller at du måske får ekstra opmærksomhed, når du er på ferie…

Personligt er jeg glad for min hårfarve, fordi den er sort – og dermed matcher til alt rent tøjmæssigt!

Jeg vælger den bedste kommentar ud på mandag klokken 15, så sørg nu for at skrive kommentaren inden da 😉

(billede fra thefetzerface.com)

42 kommentarer

 • Lise

  Hej Maria
  Det, jeg er allermest glad for ved min hårfarve er, at den aldrig virker ens. Mit hår har en masse naturlige reflekser og striber, så nogle gange virker det lyst, andre gange rødligt og af og til også bare mørkebrunt. Jeg slipper for at få lavet striber i det hos frisøren, og folk giver mig tit komplimenter for det. Skønt!
  Tak for en fin blog – og god pinse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min hårfarve er blevet kaldt mange ting; leverpostejsfarvet, kommunefarvet, grødfarvet osv. Min mor kalder den honningfarvet, og det lyder da også noget kønnere end de andre fødevarefarver.
  Jeg er glad for, at den er helt og aldeles naturlig – og her om sommeren får den et let rødligt skær, som passer godt til mine fregner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Altså jeg er rødhåret og er ganske tilfreds. Står ud fra mængden og får mange komplimenter – især hvis jeg har givet mig tid til at sætte det og komme nogle produkter i. Og ovenikøbet er min kæreste også rødhåret så det hænder vi bliver stoppet på gaden af folk der bare må fortælle os hvor smukt et par vi er og det er jo ganske rart 🙂

  Håber du nyder det dejlig vejr!

  xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg elsker min hårfarve, fordi den får mine øjne til at se endnu mere blå ud, end de er i forvejen. (-: Jeg er egentlig blondine, men farvet brunette, og den skønne brune farve fremhæver som sagt min øjenfarve. Jeg kan rigtig godt lide mit hår om sommeren, når solens stråler rammer det, og min hårfarve ændrer sig i takt med solen. Og så elsker jeg min hårfarve, når jeg lige er blevet farvet (er jeg faktisk idag) – det er dejligt at have mulighed for at opfriske ens hårfarve ved at farve håret. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det jeg bedst kan lide ved min hårfarve er at den skinner som rødt guld i solen. Der er virkelig intet der kan få mig til at føle mig lige så smuk, som når jeg lige kan ane hvordan det skinner ud af øjenkrogen. Føler mig altid som om jeg er med i en gammel film når det sker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er superglad for min hårfarve, som nu har lagt det mørke bag sig. Har fået nogle grå hår, men håret ser ud som om det er lys blondt. Er vild med det og er i gang med at få det langt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er rødhåret. Og som alle andre rødhårede børn er jeg blevet smådrillet med det siden børnehaven. Men jeg elsker elsker elsker min hårfarve! Den er sådan dyb kobberfarvet. Grunden til jeg elsker min hårfarve er, at den minder mig om, at jeg er en del af min mor. Min mor var knald rødhåret, og desværre døde hun af kræft da jeg var 8. Men når jeg kigger mig i spejlet og ser mit røde hår og mine fregner, ser jeg min mor, og det gør mig glad 🙂

  MVH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lin

  Hej Maria!
  Det bedste ved min hårfarve er at folk tror at jeg har betalt en formue for den. Men i virkeligheden er jeg bare så heldig, at jeg har ALLE hårfarver. Mest kastaniebrun, men det er sket at jeg har fundet et helt blond hår, og et helt kulsort hår. Der er ikke nogen årstid hvor den gør mig bleg, eller for brun. Den passer til alle farver, og jeg kunne aldrig finde på, at farve mit skønne hår.
  De bedste hilsner
  Anna Lin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er mørkhåret, og er ret bleg. Det er det jeg allerbedst kan lide ved min hårfarve. Min hudkontrast passer nogenlunde med Anna Hathaway og det gør det sjovt at finde tøj, så jeg ikke forbliver blegere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe J

  Hej! 🙂
  Det bedste ved mit farvede mørke hår, er at det står perfekt til mine mørkeblå øjne, og det synes jeg er så flot. 🙂 Normalt er mit hår lyst leverpostejsfarvet med nogle gyldne striber, men det har jeg efter 4-5 år som mørkhåret nu fundet ud af, at det er slet ikke mig… Som jeg har det nu med min hårfarve vil jeg aldrig farve det anderledes, det er virkelig bare mig! 🙂

  God pinse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rasmussen

  Hej Maria 😀
  Jeg har helt naturligt blond hår. Jeg elsker det fordi at det passer til min lyse hud, og mine blå øjne. Om sommeren, bliver det næsten hvidt, fordi at det bliver afbleget af solen og om vinteren er det naturlige striber i. Jeg kunne simpelthen aldrig finde på at farve mit hår (:
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min rigtige hårfarve har samme farve, som skorpen på leverpostejen fra Stryhns… Jeg vil ikke dise leverpostej, for det smager skam udemærket! Men som hårfarve er det bare et no go… Derfor farvede jeg det brunt med lidt mere spræl i! Jeg synes mit brune hår passer godt til mig, og den jeg er. – Det kan både være classy og sassy alt efter humør!:)
  Som en ekstra bonus info har jeg også læst mig til, at der er flest mørkhårede kvinder på verdens basis, som er gift med en milionær! – Not bad at all! Så takket være mit mørke hår, bliver jeg en stor kanon… Eller min mand gør?!

  Vh Simone/fashionmanifest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Engang i teenagealderen fik jeg mit hår lysnet jævnligt, men i takt med at jeg er blevet ældre synes jeg er mere og mere om min egen hårfarve. Jeg har nu haft den i snart fem år, og den har dejlige naturlige reflekser og et fint spil. Noget jeg ikke har formået at få ved at farve det. Desuden bliver det lysere om sommeren og mørkere om vinteren – det er da dejligt at håret følgeren sæsonen, sådan helt naturligt.

  Så leverpostej eller ej. I love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg var ret ked af min hårfarve da jeg var mindre. Jeg er meget rødhåret, så syntes aldrig det matchede noget.
  I dag er jeg rigtig glad for min hårfarve – den er det specielle ved mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad jeg allerbedst kan li ved min hårfarve er farven!! Den er blåsort (altså dyb sort, ikke blå) og den passer til alt mit tøj! Den giver mit ansigt karakter, hvor min tidligere mørkebrune hårfarve måske bare var lidt kedelig-normal (uden at det er en dårlig ting). Det var min frisør der valgte den, da jeg sad hårmodel for hende. Nogle gange skal man bare give frie tøjler – man kan ende med at blive positivt overrasket over noget man slet ikke have overvejet ville klæde en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Nielsen

  Hejsa!
  Jeg er rigtig glad for mit helt blonde hår. Der er ikke mange der er blonde og derfor synes jeg det er specielt. Jeg kan godt lide min hårfarve fordi den passer til min lyse sarte hud og blå øjne. Sidste år da vi var på ferie i Grækenland var hjemme hos nogle grækere min far engang mødte og en af kvinderne sagde at hun ville ønske at hun havde min hårfarve. Hun havde selv farvet sit lyst, men alle grækere har mørkt hår så det så ikke ægte ud 🙂 der blev jeg lidt stolt over min hårfarve. Det er også lidt sjovt at jeg har lyst hår for både min far, mor og storebror har helt brunt hår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hasna Benchekh

  Jeg elsker min sorte hårfarve, da det gør det nemmere for mig som superhelt at våge over København uden at blive opdaget af skurkene!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er født blond, men har farvet mit hår rødt/orange de sidste 2-3 år. Simpelt nok fordi jeg ikke kan lide at falde ind i mængden – og selvom rødt hår er super hyped lige for tiden, så er min farve meget mere… orange – koralfarvet, på grund af konstant afblegning af solen.
  Jeg elsker min hårfarve, da jeg er et meget blegt menneske. Det orange/røde hår giver mig en helt fantastisk glød, både i ansigtet, men også til mine øjne, da de er grønne og fremstår ENDNU mere grønne med rødt hår.
  Meget af mit tøj er koralfarvet, koksgråt, sort eller hvidt og det røde hår er ligesom en accesarie, fordi det lige giver det ekstra pift til mit outfit.
  Jeg tror aldrig, jeg vil farve det andre farver – det skulle lige være bare at lade farven gro ud, så min naturlige farve kom igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er naturlig mellembrun, med lidt kastanje i solen. Det jeg er mest glad for ved min hårfarve er at folk aldrig tror jeg er udlænding når jeg rejser. Jeg har haft nogle ret sjove oplevelser i bl.a. Spanien og Grækenland, hvor folk har set mig som “en af dem” og er begyndt at tale til mig på spansk og græsk! Så underligt, og selv her tror folk ikke jeg er ren dansk (hvilket jeg er), men de tror netop jeg har spansk afstamning.
  Jeg er genrelt ikke så glad for mit hår når jeg er her, da jeg bestemt ikke har et typisk skandinavisk hår, men et stort, kruset og mørkt hår, men når jeg rejser minder jeg meget mere om dem, hvilket faktisk giver mig en lidt mere tryg og bedre føelse omkring mit sindsyge hår 😉

  Tusind tak for en god blog 🙂
  -Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  For ikke mere end to måneder siden var jeg blond. Jeg havde altid været blond, men bare fået farven frisket op med nogle reflekser. Men som jeg blev ældre blev min hårfarve mere og mere mørk. Kommune-farvet. Jeg var nød til at farve mit hår hver anden måned for ikke at få udgroninger, men farvede det kun hvert halve år (= kæmpe udgroninger). For 2 måneder siden besluttede jeg at farve mit hår tilbage til min naturlige farve, og det er jeg rigtig glad for. Så det jeg bedst kan lide ved min farve er, at den er naturlig.
  -Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Hej du (:
  Jeg er rigtig glad for min hårfarve. Den er naturligt rød/kastanjefarvet, med en masse reflekser, der gør at det skifter farve efter vejr (og humør).
  Nogle gange ønsker man bare en drastisk forandring og jeg får lyst til at farve det, men folk siger jeg skal lade være, for det at jeg er redhead er mit visitkort.
  Der er tit mange der joker om at rødhårede piger og drenge er virkelig grimme, men jeg har det nu fint med min hårfarve og jeg får rigtig tit komplimenter for den.
  Selvom det kan være svært at matche tøj med mange farver er jeg rigtig glad for mit hår, selvom det passer at rødhårede har meget temperament (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det jeg bedst kan lide ved min hårfarve er at jeg har lært at elske den. Da jeg var yngre ville jeg hellere være sorthåret eller sådan rigtig pang rødhåret. Men med tiden har jeg fundet ud af at det er meget bedre at have en farve (kobber) som ikke så mange har. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg er glad for mine lyse striber, fordi de giver spil til og lyser op i mit ellers lidt kedelige, “leverpostejsfarvede” hår 🙂

  God pinse til jer alle og tak til Maria for en skøn blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hejsa Maria!

  Jeg er naturligt rødt/orange/guld håret og så har jeg proptrækker krøller for alle pengene. Lige siden jeg har været helt lille, er blev mobbet med mit hår og det har jeg været rigtig ked af. Så jeg har flere gange været rigtig tæt på at farve mit hår, men jeg måtte ikke for min mor ^^ Og i dag er jeg rigtig glad for at jeg stadig har min narturlige farve. Jeg har affundet mig med den og er blevet rigtig glad for den. Jeg er meget hippie, bohome, genbrugs agtig i mit tøj og så bugner jeg altid af smykker. FOlk stopper mig flere gange på gaden og siger hvor flot min hårfarve passer til min stil og det er jeg rigtig glad for. Men engang imellem bliver jeg stadig sur på den når jeg hører Redhead kommentarene i baggrunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er det egentlig vildt når man læser kommentarene igennem hvor mange der skriver de er rødhårede 🙂 Det regner man ikke med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa.

  Jeg er naturlig blond, og er super glad for den farve.. Især fordi jeg elsker det lidt rockede look, og synes det er en go kombi mellem det uskyldige og rå den lyse farve gir, så det ikke blir får “hårdt” og så fordi det står super godt til min øjnfarve som er en dyb mørkeblå…. 🙂

  Og så selvf fordi at “Blonds have more fun” hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej, det jeg elsker mest ved min hårfarve er, at den først og fremmest er naturlig. Jeg besidder hårfarven mørkebrun, og jeg er virkelig tilfreds med den. I 2 år sad jeg hårmodel og fik derfor farvet håret i alle farver, og selvom jeg var glad for at prøve noget nyt, synes jeg aldrig, at jeg har helt ligeså pæn, som når mit mørkebrune hår voksede frem igen. Selv da jeg klippede mit lange hår af (for 3 år siden), til fordel for en victoria Beckham page, var ingen andre farver perfekt. Håret er nu groet ud igen, og jeg ved med garanti at min egen naturlige hårfarve passer optimalt til min lyse hud og lille skikkelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Jeg har naturligt gyldenblondt hår og jeg elsker det om sommeren fordi solen lysner det så folk ofte spørger om jeg har fået farvet det og så passer det til mine sommerfregner der ligger hen over næsen og kinderne. Det er langt og lidt rodet og passer perfekt til min stil og mine yndlingsfarver blå og turkisgrøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Maria 🙂
  Det jeg nok er mest glad for ved min hårfarve er de lyse striber i mit ellers lyse levepostejshår. Jeg er vild med at striberne lysner håret og giver spil, men samtidigt ser super naturligt ud. Det er også rigtig fedt at striberne nærmest fremhæver mine naturlige krøller, som jeg også får mange komplimenter for – så bliver man så glad 🙂
  Mvh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  Det bedste ved mine lyse lokker, er at de har naturlige striber. Så når jeg engang imellem får farvet flere striber, ses det ikke ved udgroninger. Samtidig bliver det også bleget om sommeren, så jeg har faktisk to naturlige hårfarver. Desuden hjælper de lange lyse lokker mig også til at virke uskyldig, og dermed kan alt opnåes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Det bedste ved mit mørke, asiatiske hår er at selv med den samme frisure, kan jeg have så mange forskellige udtryk. Min naturlige SORTE farve er nemlig begyndt at falme, så når jeg har krøller/bølger ser jeg rigtigt boho-lækker ud og når det er glat er det skarpt, sort og perfekt til en aften i byen! Derudover har jeg altid pandehår, jeg veksler mellem lige og skråt. Det skrå er til når jeg vil se mere casual ud og det lige kan få mig til at se pussenuttet ud og superchic (mener jeg selv ;)).

  … og så har vi jo også næsten samme frisure! Og jeg må sige, at du har ret i, at den mørke farve gør det nemmere at vælge tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det jeg bedst kan lide ved mit hår er at det er roligt og voldsomt på samme tid.det er bare min naturlige lyse brune/ aske brune farve. og med en tangfarve i spidserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria!
  Det jeg er aller mest glad for med min levepostejs/blonde hårfarve er, at de hår man har på kroppen, også er lyse! Det er kun mig der ved hvor lange hår jeg har på benene, og der er ikke nogen der rigtig lægger mærke til hvis jeg ikke lige har fået barberet mig under armene. Bonus med de skandinaviske gener:)! Plus man ser så sommerfrisk ud når solen lige får afbleget mit hår og øjenbryn, jeg får et helt andet look!
  Tak for en fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria :o)
  Jeg elsker, at når jeg vrikker med hovedet, glitre og skinner mine blonde lokker, som i en meget overdreven hårreklame. Jeg har den samme hårfarve hele vejen igennem, og det er herligt at når jeg f.eks. sætter håret op, er det ikke mørkere indenunder. Og så er det skønt, når folk på gaden giver mig komplimenter for min hårfarve, men hvem eeeeelsker ikke også det? 😉
  -Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg har haft farvet mit lange leverpostejfarvet hår i over 10 år nu, er 23. Har haft det i alle mulige farver, men de sidste par år har jeg fået det helt lyst. Men nu har jeg valgt at klippe mig helt korthåret. Så nu er min gamle hårfarve kommet til sine, men mine spidster er stadig helt lyse. Det ser super fedt ud og giver det lidt kant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiaL

  Er naturlig meget lyshåret. Men men men, alt efter årstid skifter den lidt over i rød. Især om sommeren får den et rødt skær. I love it! Så behøver man heller ikke skade sit hår med diverse farvninger. Det sker lidt af sig selv.. Mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ansa

  Hej (:
  Det jeg bedst kan lide ved min hårfarve, er at mit hår ikke kun har én farve. Når folk kigger på mit hår siger de først at det er rødt. Når de så kigger nærmere på det, siger de at det er gyldent. Det har aldrig været farvet, men har nærmest alle farver i sig. Mest at alt rødligt, men også blonde striber, brune og gyldne. Det passer flot til min ikke så brune hud og mine fregner. Det passer også rigtig godt til mine blå øjne (:
  Her om sommeren er det lysere end om vinteren, så jeg elsker det især nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fed konkurrence! 😀
  Det, jeg elsker ved mit hår, er, at jeg har været blondine i 18,5 år af mit liv – derefter fik jeg en ustyrlig lyst til at blive mørkhåret. Det har jeg nu været i et år, og jeg eeeeelsker det! Mørkt hår passer simpelthen bare til alt. Forstår ikke, det ikke gik op for mig noget før, for nu elsker jeg da ALT ved mit hår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan allerbedst li’ min hårfarve fordi den ser naturlig ud på trods af at den er farvet. 😉

  KH Klara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg er rigtig glad for mine naturlige, gyldne highlights og min nøddebrune hårfarve, som jeg ikke ser hos så mange andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sikke mange inspirerende kommentarer I har skrevet om, hvad der er fantastisk ved netop jeres hårfarve! Desværre kan jeg ikke […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej:)
  Når jeg står op om morgenen ligner jeg min far på en prik – derfor skynder jeg mig altid at tage lidt makeup på 😉 Han har skulderlangt rødt hår lige som mig, og selvom jeg da også har hørt et par “redhead”-kommentarer, har jeg klart hørt flest posetive! Nej, jeg er endnu ikke blevet stoppet på gaden, men jeg elsker, at jeg er den eneste rødhårede i min klasse, og jeg elsker mit hår!

  Ciao’
  Ditte, Fashion Affairs

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aussie-Twitter-vinder