Hvad er dit bedste tip til lækkert sommerhår?

Smoothie 1-2-3


Confession: Jeg har faktisk aldrig i mit liv lavet en smoothie! Jeg ved ikke lige, hvad det er, der har holdt mig tilbage… Måske fordi jeg hader at vaske blendere op?!

Men i dag havde min lokale fakta sådan en frossen “Smoothie Mix” med mango, jordbær og ananas til kun 15 kr., så jeg tænkte, at jeg ville lufte roomies blender, der bogstaveligt talt bare står og samler støv…

Lidt frossen frugt, en sjat yoghurt naturel, en smule honning – og evt. juice hvis man vil have lidt syrlighed. Easy peasy!

Og lad mig lige tilføje, hvor begejstret jeg er for de modebloggerinder, der ikke kun skriver om, hvad de har på, men også om hvad de spiser – bl.a. Charlotte, Emily og Sofie. Jeg synes, det er umanerligt beundringsværdigt, at de kan spise så sundt og lækkert!

Mig? Jeg lever mere efter Brødrene Price-devisen “Rigeligt smør”, og for mig er bacon det tredje krydderi – men alt med måde selvfølgelig 😉

Nå, det var vist et lille sidespor! Har I en nem og lækker smoothie-opskrift, jeg kan prøve af?

P.S. Jeg har altså også købt bland-selv-slik i dag…

13 kommentarer

 • Lika

  Jeg er blevet hooked på jordbær, hindbær, hørfrøolie, lidt honning samt mælk og havregryn. Dejligt mættende – det er min morgenmad sammen med et stykke knækbrød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Smart med havregryn! Det må jeg prøve ved lejlighed, selvom jeg ikke er den store morgenmadsspiser til hverdag…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er 1½ banan, 2 dl. yoghurt (både naturel eller dem med smag kan bruges), 1 dl. hindbær og 1 dl. jordbær 🙂
  Der er nok til to og den er bare..go’! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg har faktisk alle ting til den liggende, så den må jeg prøve i morgen!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det med blenderen holdt også mig tilbage længe, men hvis man bare gør det med det samme, er det ret overskueligt, synes jeg. Mine er ikke så fancy men nemme, jeg plejer at bruge frosne bær (hindbær, blåbær el bærsymfoni 12kr i netto) samt banan og mælk eller pærer i forholdet 100-150g bær 2 bananer/pærer og mælk til det passer. Det giver to glas. Min yndlings er hindbær og pære og ikke andet – det smager fantastisk!.

  – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mp

  1 banan, 1 håndfuld mandler, 2 spiseskeer med græsk youghurt, 1 gram vaniliesukker, 200 gram jordbær/hindbær, 1 håndfuld havregryn (især lækkert om morgenen 😛 ) Det er altså bare gudespise, og jeg synes selv det er genialt hvis man bare skal ha noget mad, fx til tømmermænd xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Vibeke: Mmmm, må prøve pærer en dag!
  @Mp: Den lyder lækker, især med vanille… Elsker vanille. Ville gerne have købt Cheasy med vanille, men den var udsolgt ):
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med smoothies og især dem med ingefær. Mmh. Var der ikke også en lille pose ingefær i din blanding, tror nemlig jeg har prøvet den?
  -Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg er ret vild med ingefær generelt, så det skal helt sikkert prøves! Jeg ved ikke, om der er ingefær i min blanding – må lige tjekke!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blåbær, banan og brombær + det sædvanlige smager rigtig godt.
  Kender godt den med rigeligt smør ;D
  http://www.boennen.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Sarah: Det lyder lækkert!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg selv lavede den lækreste smoothie i dag, da jeg trængte til noget energi. Den bestod af: Ananasjuice, vandmelon, frosne jordbær, vanilieis og (hvis man har det) goji bær, kan bl.a. købes over nettet på: puregreenshop.dk
  Den var virkelig super lækker og læskende her i sommervarmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den lyder lækker!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er dit bedste tip til lækkert sommerhår?