Get shorty med Sienna Miller

A splash of neon yellow

Photobucket
Øverst til venstre og med uret: Dree Hemigway i nude og neon fra Valentino Couture, cool sandaler spottet af stylesightings.com, neglelak i farven “Yellow Polka Dot Bikini” fra China Glaze hos beauty4nails-body.co.uk, top fra Topshop og klassisk outfit med neontwist spottet hos refinery29.com.

Neongul er så fint til sommerbrun hud og perfekt at kombinere med mere neutrale farver som nude, navy eller brun. Faktisk har jeg mest været til neonpink, hvis det endelig skulle være – men jeg har set mig mere og mere varm på den gule pendant…

Skal du også have neongul i din sommergarderobe?

(billeder fra de respektive websites)

4 kommentarer

 • Anne Marie

  Jeg er super sommer-bleg, så jeg holder mig laaangt væk fra den neon gule. En anelse neon bliver min sommer så alligevel – har lige købt China Glaze Flip Flop Fantasy 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej, hvor er den fin, den du har købt! Sikke du lokker, søjde 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lakke

  Er det sikkert at købe på beauty4nails? Har du købt noget der før?
  Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg har aldrig købt der før selv, men min veninde – som har anbefalet sitet til mig – har shoppet der før. Hun er fuldt ud tilfreds 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get shorty med Sienna Miller