Næsten færdig!

Den lyseblå skjorte


Dette er ikke et indlæg om et trend – men en hyldest til en klassiker. Et item, som jeg endnu ikke har i min garderobe – men det er vist ved at være på tide 😉

Acie er en varm fortaler for den lyseblå skjorte, men personligt har jeg altid fundet den for voksen, formel og business-agtig. Men ovenstående catwalk-looks inspirerer mig virkelig til et mere chic og afslappet look med en lyseblå skjorte…

Jeg kan godt lide kontrasten mellem de feminine blonder og en maskulin skjorte hos Prada, og idéen om at matche skjorten med en lys underdel – hvad enten det er bukser eller nederedel – tiltaler mig virkelig. Og franske it-designer Isabel Marant viser, at selv en lyseblå skjorte kan bruges i et casual boho-look med pels og printede bukser!

Skjorte fra Mango til 299 kr., skjorte fra H&M til 179 kr. og skjorte fra Ralph Lauren hos designertoejonline.dk til 594,04 kr.

Jeg har fundet et par skjorter frem, der burde passe til ethvert budget. Hr. kæreste har smittet mig med sin begejstring for Ralph Lauren skjorter, så den må meget gerne lande i min garderobe snarest! Ellers er den smallere skjortekrave og det lille puf i ærmet hos Mango også rigtig fin!

(billeder fra style.com og de respektive webshops)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten færdig!