Skins på TV2 Zulu

Kristen Stewart i en lyseblå skjorte


iPod Nano fra Apple, bælte fra New Look, sort neglelak fra Nails Inc. hos beautybay.com, nederdel fra Karen Millen hos asos.com, hårvoks fra Redken hos hqhair.com, skjorte fra BDG hos urbanoutfitters.co.uk og støvler fra All Saints.

Kristen Stewart kan spottes i rigtig mange magasiner for tiden, tidligere så vi hende på forsiden af UK Elle, og her ses hun i juni-nummeret af US Vogue iklædt et fint sæt fra Isabel Marant aw10 inkl. en lyseblå skjorte.

Anledningen er jo nok den tredje Twilight-film, der har premiere d. 30. juni. Jeg synes lidt, at Twilight-hysterien er druknet lidt i SATC2-hypen – men det er måske fordi, de to film henvender sig til to lidt forskellige segmenter?

Jeg er dog ikke bange for at indrømme, at jeg er fan af begge – og jeg kan vel ikke være den eneste?

(billeder fra thefashionspot.com og de respektive webshops)

5 kommentarer

 • du er bestemt ikke den eneste, Maria! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Bestemt ikke, jeg elsker også både SATC og Twilight-sagaen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tør også godt indrømme at jeg er KÆMPE fan af begge to. Sex and the city er bare super skønt at se, men det er ikke noget jeg går vildt meget op i og vil dø for. Men Twilight har taget mig med storm, hele den kærligheds historie og de alt for lækre hovedroller, har hurtigt fanget mig :- )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tro mig, du er ikke den eneste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hey piger!
  Godt at høre, at jeg ikke er den eneste 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skins på TV2 Zulu