Luksus vs budget: Rødprintet one shoulder kjole

Ladurée from London


Jeg ved det, jeg ved det – jeg er besat af franske macarons! Hele to gange har jeg bagt dem i denne uge – og så slutter jeg den macaron-besatte uge af med en æske Ladurée, som mine søstre har fragtet med hjem fra London. Haps, haps, haps!

6 kommentarer

 • Har lige postet en rigtig god macarons-opskrift (En omskreven version af dét link jeg gav dig).
  Tjek den her: http://www.e-marie.dk/2010/06/macarons.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg bagte macarons i går efter din opskrift og du har jo ret, de er jo vildt gode og fyldet dertil er bare så lækkert frisk, sådan lidt citronfromage-agtigt, nammenam. 🙂 Jeg kan dog kun spise 2-3 stykker pr. dag, da de hurtigt bliver for søde til mig, jeg er ikke så slikken igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @e-marie: Tak! Hvor ser dine fine ud!
  @Camilla: Ja, de er ret søde, jeg kan heller ikke spise mere end 3-4 stykker, før jeg skal have en pause!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor meget koster sådan en æske? 🙂
  Jeg har en veninde i London i øjeblikket, og vil have hende til at købe en æske af macarons, men behøver vide prisen hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg mener, det er £11 – eller i hver fald deromkring 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • magge

  Hej den koster £13.40 (8 styks) i Harrods

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs budget: Rødprintet one shoulder kjole