Rainbow og spicy laks

MAC Venomous Villains


MAC har lavet en makeup-kollektion inspireret af Disney-skurke, og selvom den først kan fås i oktober – så er hypen allerede enorm (i hvert fald hvis man som mig er kæmpe MAC-nørd)!

Der er ikke engang kommet ordentlige produktbilleder frem endnu, så man kan begynde at lave en shoppingliste – men produktbeskrivelserne er lige blevet offentliggjort, og allerede nu kan man vist roligt begynde at spare op, for mange af tingene lyder rigtigt fine…

Hvad med jer: Er I også MAC-nørder, der bliver grebet af hype om nye kollektioner – eller er I mere I couldn’t care less?

(billede fra musingsofamuse.com)

4 kommentarer

 • Katrine

  tror helt klart jeg tilhører mac-nørderne, og også lidt disney-nørderne måske, så synes den nye kollektion lyder rigtig spændende (: Glæder mig allerede til oktober!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er MAC nørd….har ikke så vildt meget MAC- en eyeshadow palette med fire shadows, en lille med fire fine lilla, nogle lip products, min fantastiske MAC mineralized skin finish natural, studio concealer og studio fix pudder..hmmm alligevel en del…jeg har ikke købt så meget af kollektionerne – ville ønske jeg kunne komme i en CCO;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @katrine: Ja, så må denne kollektion jo være perfekt til dig 😉
  @Mira: Jeg har heller ikke vildt meget MAC – men derfor kan man jo godt være nørd 😉 Og jeg ville også ønske, at jeg kunne komme i en CCO!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] der kan ses her. I MAC’s kommende “Venomous Villains”-kollektion, som jeg allerede glæder mig til at se i min lokale MAC-stand i oktober, er der også tre glitrende farver til […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rainbow og spicy laks