Sommer med E.L.F. Cosmetics!

Make-up fra love-makeup.co.uk


Sidste weekend bestilte jeg en ordentlig portion dullegrej fra Love Make Up, og igår kom pakken allerede – fint pakket ind i mintgrønne skumdimser, rosa bobbelplast og pink silkepapir – så fint, så fint!

Jeg har længe gerne ville bestille fra Love Make Up, og da de endelig fik Sigma-pensler på lager igen, slog jeg til.

Sigma er et amerikansk firma, der er rigtig hypet på Youtube, fordi de laver et budgetvenligt alternativ til MACs fine og dyre pensler. Hos Love Make Up får de fra tid til anden en sending Sigma-børster på lager – de koster det samme som hos Sigma, men fordi Love Make Up er baseret i England kan man spare en del på porto + man slipper for bekymringer om told og moms!

Jeg fik også hapset lidt NYX med – fordi man desværre ikke kan få mærket i DK – og på falderebet røg der også en øjenskygge fra MAC med. Jeg gav 90 kroner for øjenskyggen fra MAC, og de koster jo efterhånden 130 kroner her i DK – så der er en del at spare. Og det hele skulle være ægte og reelt – ingen fakes her!

De får løbende nye varer på lager næsten hver dag, så jeg tjekker sitet regelmæssigt for at se, om jeg kan gøre mig et godt kup. Et godt tip er at følge Love Make Up på Facebook, for så bliver man opdateret, når de får nye varer ind – smart!

Jeg skal nok anmelde produkterne, hvis der er stemning for det – skal bare lige have en chance for at lege lidt med det…

17 kommentarer

 • Hej!
  Jeg må helt sikkert ind og kigge på Love Make Up! Jeg vil bare lige informere om, at man nu også kan købe NYX inde på Nelly.com 🙂
  Det er vist ret nyt, og jeg opdagede det først selv i går. Jeg plejer at købe NYX på Ebay, hvilket jeg dog synes er billigere end på Nelly.com, men det er stadig billigt 🙂

  Hilsen Vibeke P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En anmeldelse ville jeg sætte stor pris på!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må vist også lige ind og tjekke den hjemmeside ud – det lyder jo næsten for godt til at være sandt (et alternativ til MAC plus at MACs produkter så er billigere) 😉 Og du må meget gerne anmelde dine køb, så jeg ved what to buy og hvilket jeg skal holde mig fra.
  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uh hvor du lokker, Maria!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du må i hvert fald meget gerne anmelde penslerne. Det lyder jo vildt godt med pensler til billig penge – til MAC kvalitet. Ikke ringe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, dit nye layout er blevet så lækkert ladybug! Thumbs up!

  Derudover – hvilke børster skal man købe, hvis man bare skal have the basics?! The basic brush set-agtigt!?

  /the brush n00b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @vibeke: Tak for tippet! Synes dog, at prisen hos nelly er en del højere end hos andre…
  @Louise: Super, det skal nok komme 😉
  @DailyBerry: Det lyder nemlig for godt til at være sandt, men det er det forhåbentlig ikke!
  @Malene: Sorry!
  @Emma: Det lyder nemlig ikke ringe! Ellers skal du bare søge på Youtube, der er et hav af mennesker, der sammenligner Sigma- og Mac-penslerne!
  @Acie: Tak! Hmmm…Skal prøve at stykke et indlæg sammen om det snarest! Men det kommer jo meget an på, hvad man bruger af makeup til dagligt. Jeg kan i hvert fald anbefale dig at søge på youtube 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Super cool site…der skal jeg bestille fra!! ELSKER SIGMA !! købte en del af deres børster da jeg boede i USA. BTW: Deres 150 som jeg elsker er faktisk 10 kr. billigere på love-makeup end på Sigmas egen side!

  mira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Fedt! Jeg pristjekkede kun lige med 187, der kostede præcis det samme på de to sites… Men det er vel kun godt, hvis nogle af dem er billigere 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] en gratis SS227 i rejsestørrelse med oveni. Men jeg må nok hellere holde mig i skindet, da jeg jo for nyligt har erhvervet mig en del Sigma-pensler. Nogle af jer har efterlyst, at jeg anmelder Sigma-penslerne – og I må lige vente lidt, for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ok det lyder jo for godt til at være sandt… OMG! Tak for tippet. Jeg vil helt klart også anbefale folk at tjekke den danske service ShopUSA ud på http://www.shopusa.com. Her kan du hente alle de fede amerikanske make up mærker hjem til din addresse i DK, og endda med super gode besparelser. Jeg vil da lige prøve at bestille Sigma via ShopUSA 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Malene,
  Men det er sandt 😉 Du må meget gerne melde tilbage, hvordan det går for dig at bestille sigma via ShopUSA.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Skovbo

  Hejsa,
  Jeg vil også gerne vide om hvordan det går med at bestille Sigma via ShopUSA. Jeg har selv haft held med at købe Bobbi Brown og MAC via ShopUSA… Lækkert at man ikke behøver at flyve derover mere for at få fingre i deres lækre make up produkter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Skovbo

  Enig, har lige været derovre og butikker som f.eks. target og wallmart har de vildeste deo produkter. Fra nu af regner jeg med at bestille dem online og sikkert få dem shippet hjem med en service som f.eks. ShopUSA.com!!! Matas Go Home……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Kan desværre ikke hjælpe dig med erfaringer på den front… Måske er der andre, der kan?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvad koster det at få det sendt til Dk? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kan jeg ikke huske, men det var ganske rimeligt, mener jeg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer med E.L.F. Cosmetics!