Kirsten Dunst i Miu Miu – igen

Mig og min nye epilator


Nogle gange skal man være lidt påpasselig med, hvad man skriver på sin blog – for man ved jo aldrig, hvem det er, der læser med… Men til tider kan det jo også falde ud til ens fordel 😉

For eksempel viser det sig, at Braun faldt over mit indlæg om min epilator – og de var så glade for, at jeg var så glad for min hårfjernings-gadget, at de spurgte, om jeg kunne have lyst til at teste deres nyeste model?

Så nyindkommet med posten er Silk-épil 7 Xpress Pro, som jeg vil teste og fælde min 100 procent ærlige dom over. På hjemmesiden lyder epilatoren ret fancy med lys, den kan bruges under bruseren og med et utal af udskiftelige hoveder indrettet til ansigt, armhule og bikini-linje – men nu må vi se, hvordan den fungerer in real life!

Jeg er lidt betænkelig ved at tage den med under bruseren (jeg tænker allerede brødrister i badekar-scenarier!), men da denne version er genopladelig og dermed ledningsfri, så burde jeg være ret safe!

Det er vel lidt a la en elektrisk tandbørste? Og den har da i hvert fald ikke electrocuted mig i de fire år, jeg har brugt den…

Så nu vil jeg i gang med at teste den… Jeg ved dog ikke helt, om jeg tør teste den i ansigtet og bikini-linjen – det gør avs bare ved tanken. Men hvis jeg får lidt moralsk støtte, kan det være, jeg vover pelsen (no pun inteded!)…

Er der nogle af jer derude, der har denne model – og som kan diske op med lidt tips og tricks?

11 kommentarer

 • Tina

  Jeg glæder mig til at høre hvordan testen går, jeg overvejer nemlig at købe mig en epilator.. Ved du hvad denne ligger på prismæssigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neiiii hvor lækkert!!! tillykke med “dyret” jeg har altid gerne ville prøve sådan en smart en istedet for skraberen, men jeg har aldrig rigtig fået begivet mig ud i “den verden”
  send lige Braun i min blog retning ;- )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ikke dårligt med gratis epilator!

  Inspireret af både dig og Acie har jeg faktisk netop investeret i en epilator. Dog den fra Braun der var på tilbud i denne uge, for den dyre model er altså lige lovlig dyr for mig pt.

  Hvordan behandler du huden efter epilering?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Jeg købte en ny epilator sidste sommer, Brauns nyeste (dengang nyeste) en pink en. Nåh, den har også lys funktionen – hvilket jeg først tænkte var noget pjat. Men er super glad for det. Jeg ser virkelig hvert eneste lille hår.

  Er noget af en epilerings junkie, så er også begyndt på at bruge den under armene og i bikinilinjen. I starten gør det tosse ondt, men efter 2-3 gange er det ikke meget slemmere end benene. Min har dog ikke de smarte smalle hoveder som din har, dem ville jeg være glad for til bikinilinjen.

  Tip? Stram ud i huden, lige som hvis du blev vokset. Særlig under armenrne, hvis du som jeg begynder at panik svede for at det gør ondt 🙁

  Ellers er det jo bare at køre på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vide, om sådan en fætter (eller kusine?) er til at holde ud at bruge i bikinilinjen! Go for it, Maria 🙂
  Og hvor heldigt Braun lige kom forbi..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Nice! Har lige selv måttet investere i en after al den snak der har været om “dyret” 🙂 Har dog lige et sparetip: I DK (Punkt1) koster den 1699,-!!!! Køber man den derimod på amazon.uk slipper man med ca.920,- incl. porto….yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Tina: Den koster 830 her: http://www.pixmania.com/dk/dk/4777888/art/braun/epilator-silk-epil-7-xpre.html – den koster nok mere i forretningerne.
  @Rina: Hehe, måske er du heldig, at de selv falder over dig 😉
  @Louise: Jeg gør faktisk ikke så meget for at efterbehandle. Smørrer mig bare ind i creme.
  @Anneli: Ja, lyset lyder middelbart ret gimmicky, men det er nemlig supersmart – man ser hver enestrå hårstrå- og stub 😉
  @Tina: Jeg prøvede lige i bikinilinjen – og avs! det gør ondt! Men man kan sagtens, hvis man bider smerten i sig. Fordelen er også, at man er glattere i længere tid og slipper for stikkende stubbe 😉
  @Mille: What?! Det er jo mange penge, man kan spare dér!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger en ældre epilatormodel, og er generelt ret glad for den. Et rigtig godt tip når man epilerer er, at huske at bruge en grovkornet skrubbecreme på de steder man epilerer, et par gange om ugen – det hjælper med at forebygge indgroede hår. Glæder mig til at høre hvordan den nye er….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  P.S. Glemte lige at sige at når man køber elektronik på udenlandske hjemmesider, er det en god ide at købe et omformer sæt – så kan man altid (næsten) få det til at passe til danske stikkontakter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeps, det er værd at have med i tankerne!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har testet flere fra braun, alle er super gode og ikke alt for dyre selvom de findes billigere.. Braun silk epil er nok det bedste bud på en god epilator til en ok pris.. jeg fandt min inde på https://www.beautycos.dk/kategorier/elartikler/epilator/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirsten Dunst i Miu Miu – igen