Søde espadriller

Se min smykkeopbevaring

Photobucket
Jeg har fået et par spørgsmål om, hvad man mon kan skimte i baggrunden i min maj-favoritter-video, og det er såmænd min smykkeopbevaring 🙂

Interiør og indretning er ikke min stærke side – jo, jeg kan da godt lide at kigge på det i bladene – men når jeg selv skal til det, så er jeg slet ikke så kreativ, så denne løsning, jeg har til mine smykker, har jeg tyvstjålet fra min lillesøster 😉
Photobucket
Halskæder og armbånd hænger på små, hvide selvklæbende plastikkroge fra Søstrene Grene, mens ringene er stablet på metalkroge fra Ikea – og så er der også plads til et par brocher hist og pist – alt sammen hænger på siden af min Ikea-reol.

Øreringene har jeg hægtet på at stykke pap, hvor jeg har prikket huller med en nål. Jeg tror faktisk bare, jeg har brugt det karton, som krogene kom i – for der er allerede et hul til at hænge hele anordningen på en krog…

En god og billig løsning til én, der har mange smykker, men ikke så meget plads – og så er det da ret dekorativt, hvis jeg selv skal sige det 😉

7 kommentarer

 • Smart smart smart 🙂 Rigtig god idé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria. Kunne du ikke måske lave et indlæg om fint tøj til sommerens fester? Jeg står selv og skal til et stort bryllup, men har ingen anelse om, hvor jeg skal finde en passende kjole eller hvilke designere, jeg skal gå efter. Det ville være virkelig dejligt med noget inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Nanna: Tak! Det er nemlig smart 😀
  @Anne-Sofie: To sjæle – én tanke! Jeg er nemlig faldet over et rigtigt inspirerende billede, der netop handler om bryllupper og andre havefester 😉 Det kommer op i dag!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oy det ser smart ud 🙂 Det må jeg også prøve. Har du nogle gode fif til, hvor jeg kan få nogle billige uortodokse ringe? God weekend.
  Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sådan har jeg også mine halskæder hængende.. havde dog ikke tænkt over krogen til ringene, det er jo helt vildt smart!! Super godt tænkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @DailyBerry: Jeg plejer at få billige, fede ringe hos Gina Tricot, H&M og Beadhouse.
  @Louise: Det er nemlig super smart – og super billigt!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neii hvor er det super godt lavet :- )
  Jeg har dog ikke den store hang til smykker, så mine kan forsat fint være på smykke stativet hi hi.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde espadriller