Vi er røde, vi er hvide-macarons

Sigma-pensler hos love-makeup.co.uk (igen)


Fra bunden og op: SS217, SS227, SS214, SS224 (hedder nu E40), SS226, SS165 og SS131.

De har atter fået Sigma-pensler på lager hos love-makeup.co.uk – og ih, hvor er der mange fine, der gerne måtte komme med i min (allerede alt for store) samling!

De lokker endda med et tilbud om, at hvis du køber fem Sigma-pensler, så får du en gratis SS227 i rejsestørrelse med oveni. Men jeg må nok hellere holde mig i skindet, da jeg jo for nyligt har erhvervet mig en del Sigma-pensler.

Nogle af jer har efterlyst, at jeg anmelder Sigma-penslerne – og I må lige vente lidt, for jeg vil gerne gennemteste dem, så jeg kan give et fair og ærligt review. Men jeg kan allerede nu sige, at det er udmærkede pensler til prisen! Selvfølgelig er det ikke fuldstændige kopier af MAC til billigere penge, men de er bestemt et godt alternativ…

(billeder fra love-makeup.co.uk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er røde, vi er hvide-macarons