Se min smykkeopbevaring

What to wear to a wedding?

Photobucket
Det er blevet requestet, at jeg skriver lidt om, hvad man kan tage på til bryllup og sommerens mange andre festligheder – så here goes!

Personligt skal jeg ikke selv til nogle bryllupper her til sommer, for min omgangskreds er vist ikke rigtig kommet i den giftemodne alder endnu… Men jeg faldt over dette billede af Margharita Missoni (Missoni-arving), Alice Dellal (model) og Tatiana Santo Domingo (jetsetter) til bryllup – og de ser jo mægtigt fine ud!

Så tænk prints – enten i maxi- eller bodycon-kjoleform, clutches, statement halskæder og et pudderfarvet sjal eller ditto cardigan, til når det bliver køligt… Fint og enkelt – og til at finde i de fleste forretninger – dyr som billig.

Og bedst af alt, så synes jeg faktisk, at looket både kan gå til et meget formelt bryllup, men også til en have- eller strandfest!

Jeg prøver lige at surfe lidt rundt for at finde nogle gode bud til looket – der er alligevel ikke meget andet at lave, nu når det regner 😉 Så stay tuned

(billede fra thefashionspot. com)

11 kommentarer

 • Dana

  Super fedt indlæg. Glæder mig til at du kommer med nogle forslag. Skal selv til min kærestes søsters bryllup til sommer, og har tænkt meget over hvad jeg skal have på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Dellals kjole er fantastisk! Den ville være ret perfekt. Er der nogen, der har en idé om, hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margharita er en af mine yndlings.. hun er altid så skødeløst, lækkert og uprætentiøst klædt i bohemede Missoni. Hun må godt komme med til mit bryllup i august. Jeg skal have den smukkeste Alberta Ferretti kjole på – can’t wait!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej maria!
  Jeg følger din blog hver dag – og hvor er den god!
  – men siden du har fået nyt layout er den altså blevet lidt langsom. Jeg ved ikke om det er et problem for andre end mig – for hvis det ikke er det, er det sikkert min computer den er gal med.
  Den siger tit at den “ikke svarer” og går helt i stå.
  Jeg ville bare lige informere dig om det, hvis jeg nu ikke er den eneste der har problemet. For det er da lidt ærgeligt 🙂

  Men god blog!!! 🙂

  – Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den sommer nogensinde kommer!). Jeg har taget udgangspunkt i de unge kvinder, som jeg bloggede om her. Enkel og boho a la Margharita Missoni: Farvepaletten er holdt i neutrale, naturlige nuancer, og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Dana: Ih, hvor gad jeg også godt til bryllup! Desværre er hverken mine eller hr. kærestes søskende noget nær et bryllup 🙁
  @Anne-Sofie: Jeg ved desværre ikke, hvor den er fra.
  @Ann-Sophie: Ih, stort tillykke med, at du snart skal giftes! Og sikke en flot kjole, du skal have på!
  @Camilla: Tak for tilbagemeldingen! Har godt fået lidt feedback på, at siden loader langsomt – det er pga. linklisten… Men jeg har aldrig oplevet eller hørt, at den slet ikke kan loades… Jeg må lige kigge på det!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Maria
  Jeg har også fulgt med et stykke tid – og det samme sker for mig som Camilla fortæller – det er ligesom den “crasher” og siden svarer ikke, man kan ikke gøre noget, og efter noget tid så kommer siden så, som den skal. Det startede lige før du lavede om på layouttet – men ved ikke om det er noget, der kan gøres noget ved. Men det er ærgeligt, at det er blevet svært lige hurtigt at tjekke din blog…
  /Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for tilbagemeldingen! Jeg prøver at slå min nye linkliste fra for at se, om det hjælper på problemet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @camilla og @mille: Nu har jeg prøvet at fjerne linklisten… Loader siden så normalt for jer?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  ja nu er der ingen problemer – tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Super!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min smykkeopbevaring