Der er så meget mænd ikke forstår…

Scenarie: Pige står med sin kæreste i Stof2000, hvor hun spotter farverige frynser i kilometervis.


Hun siger: “Narj, det er jo totalt Carrie-halskæde i det afsnit, hvor hun tager på book tour til San Francisco!”


Han siger: “Øh ja, hvis du vil ligne bunden af et gardin!!”


Der er så meget mænd ikke forstår – hvis jeg må tillade at være så generaliserende som Danske Spils reklamer… Jeg kan vel ikke være den eneste, der har stået i sådan en situation, hvor hankønnet har et helt andet syn på, hvad der er fikst og smart at iføre sig? Do share!

(billeder fra stof2000.dk, screen shot fra SATC og phenixxonline.com)

9 kommentarer

 • Eva

  Hahaha! 😀
  De kære mænd…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Ha, ha, må indrømme, at jeg nok er lidt enig med hankønnet i lige netop det her tilfælde, men måske er jeg bare håbløst gammeldags. Kan i hvert fald ikke lige se mig selv med frynser om halsen alá Carrie. Nu ved jeg jo du er lidt vild med svaler og shorts. Har du set de nye “swallow print shorts” Topshop har fået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  hehe, kender godt det der med, mænd ikke er helt med på, hvad man snakker om 😉 og hvis der er nogle reklamer, jeg hader, er det dem fra Danske Spil.. i min verden er det mænd, der ikke forstår så meget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser da vildt godt ud! Og ret sjovt – det der afsnit blev sendt i går over TV3 Puls (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha… det er da sjovt!.. har desværre ikke nogen lignende historier, men den der er go.. Jeg kan lige se det for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er BESTEMT ikke den eneste, der har oplevet lign. ;-)Endte du med at købe frynserne?

  Jeg desuden den der er suset ned efter frynser imorgen – det er da en rigtig skøn idé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Eva: Ja! Der er nemlig kære 😉
  @anonym: Det er jo et spørgsmål om smag og behag – men jeg synes, det ser ret fikst ud. Og jeg har godt set shortsene fra Topshop, men har vist rigeligt med svaler 😉
  @L.: Du har helt ret!
  @Simone: Sjovt sammentræf!
  @Nina: Godt, at du nyder min malende beskrivelse 😉
  @Anna: Jeg købte dem ikke, da jeg allerede havde betalt ved kassen – men skal da ikke udelukke, at der snart kommer lidt frynser om halsen 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Åh ja, der er ting som mænd ikke rigtig kan gøre sig kloge på! Jeg har oplevet lignende, da min kæreste sagde til mig at jeg ikke skulle købe et par atacomaer (hvilket jeg gjorde alligevel, for hvad ved han? Så var de desuden også halv pris!) og begrundede det således: “De koster da for meget! Hvem har desuden også brug for at blive højere? Det er da noget mærkeligt noget at ville.” Så mænd forstår altså virkelig ikke et hak af mode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Haha! Det var da noget mærkeligt noget at sige – selvfølgelig vil man da gerne være højere 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort/hvid sommersøndag