Fem juni-favoritter

Gossip Girl i Paris

Photobucket
Gossip Girl-crewet er taget til Paris for at optage nye afsnit – og ih, hvor jeg glæder mig, til den nye sæson går i gang! Der var jo en masse løse ender, som meget gerne snart må blive bundet sammen!

Ovenstående billede gør bestemt ikke min begejstring mindre, for den lille, grønne pose, som Serena bærer, og den pink æske, som Blair har i hånden, er fra Ladurée! Gid det var mig, der slentrede rundt i Paris’ gader og blev fodret med macarons 😀

(billede fra thefashionspot.com)

5 kommentarer

 • iiihhhhh glæder mig også, især til at se det med chuck :'(

  http://www.boennen.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line C

  Ejjjjj, en fin nederdel, hvor kan man dog købe én der bare linger liiiidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Sarah: Jeps! Men at dømme ud fra de andre billeder, der florerer på nettet, så kan jeg nok godt regne ud, hvad der sker 😉
  @Line C: Jeg skal nok holde øjnene åbne efter en lignende nederdel!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til de satser på at overtage sex and the city fans, ikke dårligt :- )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Rina: Bestemt ikke!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem juni-favoritter