Ladylike

Grå jersey


Hr. kæreste mobbede mig med, at jeg var hårdt ramt af tømmermænd igår – og det var jeg altså ikke, var bare lidt mat i koderne 😉

For at modbevise ham tog jeg med ham i Stof2000 – han skulle have osteklæde, og jeg skulle have gråt jersey. Så nu kan hr. kæreste lave ribsgele, og jeg kan kreere en grå, draperet nederdel a la Dree Hemingway.

Jeg har tænkt mig at følge Acies geniale guide til grå awesomeness lige her 😀

1 kommentar

  • […] i dag, og de har lige tid til at spise middag med mig, inden de returnerer til Svendborg. Hygge! Jeg købte jo grå jersey for ikke så lang tid siden, og det er super nemt at drapere en nederdel! Se selv denne cool video, som Sabrina fra afterDRK […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ladylike