Svalesæt

Red leather aw10


Sort læder er efterhånden gået hen og blevet en garderobe-klassiker, mens cognacfarvet læder også nyder en stigende popularitet. Men rødt læder er måske for in your face – grænsende til det vulgære – for mange? I hvert fald for mig…

Dog er der en del rødt læder på aw10-catwalksene, så måske ændrer jeg mening – det er jo langt fra vulgært stylet på catwalken.

Måske man skulle starte lidt blidt ud med et par røde handsker eller en taske… Jeg tror alligevel, at en rød læderjakke eller et par tomatfarvede læderbukser bliver lidt for meget af det gode for mig…

(billeder fra nymag.com)

14 kommentarer

 • anonym

  Elsker mine røde Ralph Lauren skindhandsker. Jeg er ellers slet ikke til rødt, men de var en gave og viste sig at være ret så perfekte til at pifte vintertøjet op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En klassiker i min garderobe er røde (læder)kørehandsker. Som naturligvis kun bruges, når jeg kører bil. Female empowerment, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg syntes nu det ser vulgært ud med bukser i rødt læder. 😉
  sådan liidt stripperagtigt. på en mærkelig måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man kan finde ud af at style de røde læder bukser syntes jeg det kan være rigtig flot! ellers bliver det hurtigt meget “billigt” at se på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes rødt læder får mig til at tænke på utjekket 90’er-mode eller “de der” butikker som jeg så på hver morgen på Istedgade når jeg cyklede til kontoret;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] min smag. Omend jeg jo stadig er svært glad for de sorte af slagen… Spottede også lige, at Maria har skrevet et par velforfattede ord om trenden, så sving forbi hende, for at læse mere! Hvad […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @anonym og @Ann-Sophie: Jeg har også længe ønsket mig et par røde handsker. Men når det så kom til stykket, var jeg en kylling og fik mig et par bordeaux-røde handsker i stedet…Men de er nu også rigtig fine og flittigt brugte 😉
  @Emma: Det kan også nemt komme til at se stripperagtigt ud…
  @Tina Caritas: Styling is everything!
  @Rikke: Du har fat i noget dér 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] US Harper’s Bazaar i et top til tå-catwalk outfit fra Bottega Veneta – hun worker da de røde læderbukser meget godt, synes I ik’? (billede fra thefashionspot.com) Tags:Bottega Veneta, Dree […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] US Harper’s Bazaar i et top til tå-catwalk outfit fra Bottega Veneta – hun worker da de røde læderbukser meget godt, synes I ik’? (billede fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] smalt bælte fra Topshop, bindebælte fra ASOS og pumps fra Valentino hos net-a-porter. Jeres meninger om rødt læder var ret delte – og jeg kan godt følge jer… I store mængder kan materialer være meget […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] smalt bælte fra Topshop, bindebælte fra ASOS og pumps fra Valentino hos net-a-porter. Jeres meninger om rødt læder var ret delte – og jeg kan godt følge jer… I store mængder kan materialer være meget […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mindre in your face-alternativ til de røde læderbukser kunne måske være disse røde jeans fra Zara. Jeg er lidt angst for at rende rundt med røde ben, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mindre in your face-alternativ til de røde læderbukser kunne måske være disse røde jeans fra Zara. Jeg er lidt angst for at rende rundt med røde ben, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af, hvad vi kan forvente i H&M i løbet af de næste par måneder. De røde skinnies er ret Isabel Marant-ish, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svalesæt