Gudeskønne, grå draperinger

Turen går til Malmø…

Photobucket
Idag tager jeg på en lille shoppetur med roomie på den anden side af Øresund – jeg håber, at vi ikke smelter væk i varmen!

Og jeg kommer nok næppe til at shoppe amok som Blair Waldorf gør i Paris, men mon ikke det bliver til en smule – i hvert fald lidt lösgodis, det er jo ret så billigt 😉

(billeder fra thefashionspot.com)

1 kommentar

  • […] Som sagt tog jeg en tur til Malmø igår – og selvom jeg ikke måtte købe sko, for jeg har så mange og slet ikke plads til flere – så endte jeg med at købe et par alligevel. Surprise! De er fra Din Sko, som desværre ikke findes i Danmark længere, og så var de endda på udsalg – så må man godt, ik’? Hr. Kæreste er med en ven i Krakow, så heldigvis slipper jeg for hans “Men du har jo rigeligt med nittede sko!” – for jeg kan da ikke have for mange nittede sko Tags:Din Sko, nitter, shopping, sko […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gudeskønne, grå draperinger