Thomas Dybdahl og hjemmelavet sushi

Dagens outfit: Fashionabelt besøg fra Odense

Photobucket
Jeg prøver at vifte pandehåret væk i: Grå sweatshirt cardigan fra New Yorker, buksedragt fra Gina Tricot, bælte fra H&M og sandaler fra S///Bar.

Idag fik jeg fint besøg fra Odense. Jane kom nemlig til København for at shoppe, og jeg tilbød at gøre hende selskab. Og det blev en rigtig hyggelig dag!

Vi startede til Stine Goya-lagersalg på Nørrebro, hvor jeg fandt den fineste kjole, men lige meget hvordan jeg vendte og drejede den, kunne jeg ikke skrue mit korpus ned i den. Øv!

Bagefter tog vi ind til byen, hvor vi stoppede forbi en del vintage shops og selvfølgelig alle de forretninger, som desværre ikke findes i Odense.

Både jeg og Jane fik shoppet en del – det er altid lidt farligt at shoppe med en anden blogger, for man kender lidt hinandens stil, og vi lokker hinanden i købe-fordærv med de helt rigtige shoppe-argumenter såsom: “Men den ville jo også passe godt til den cardigan, du har” eller “Den buksedragt er da lige Jane!”.

Hvad jeg købte viser jeg i et andet indlæg – og Jane viser nok også sine fine køb frem ved lejlighed (hun døjer desværre med computerproblemer for tiden!).

Photobucket
Jeg har pandehår i øjnene – æsj, det er en pain at gro det skidt ud!

4 kommentarer

 • Tusind tak for i dag Maria, det var skide hyggeligt…det må vi gøre igen:) Knus Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig lækkert outfit! Det gule bælte er meget fint til jumpsuiten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Jane: Jeg takker skam også 🙂 Og ja, det må vi bestemt gentage!
  @Anna: Tak! Jeg er rigtig glad for, at man kan bruge buksedragten med forskellige bælter, og dermed ændre dens udtryk.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har smittet mig med sin hestebesættelse Over sommeren har jeg virkelig levet i mine printede jumpsuits fra Gina Tricot og med uldstrømpebukser, mine trofaste cardigans og et par chunky støvler er jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thomas Dybdahl og hjemmelavet sushi