Coverqueen Kate Moss

Nyt skønhedsmagasin


Jeg læste lige på MediaWatch, at Costume lancerer et magasin, der bliver dedikeret til skønhedsstof- og produkter.

Et lignende magasin er blevet udgivet i Norge, hvor der også er en norsk udgave af modemagasinet Costume – og det er åbenbart blevet modtaget så godt, at man nu satser på, at danske beauty junkies også vil købe et skønhedsmagasin.

Bladet står til at udkomme to gange om året – og kommer til at koste det samme som Costume. Jeg er jo selv noget af en beauty junkie – men får fint dækket mit behov af skønhedssektionerne i modemagasinerne og adskillige skønhedsblogs, som er rigtig gode, så spørgsmålet er, om der bliver plads til Costumes nye tiltag?

Jeg vil i hvert fald prøve at købe førsteudgaven bare for at se, hvad det er… Hvad med jer: Kunne sådan et blad være noget, I kunne finde på at bruge penge på?

(billede fra camillapihl.no)

9 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Maria, jamen det var da en fantastisk nyhed – ved du hvornår det første magasin udkommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hmm, ja…Det burde jeg nok have nævnt i indlægget. Det udkommer ifølge MediaWatch i oktober.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den artikel så jeg også på Mediawatch 🙂 Og jeg er slet ikke dullegrejs-interesseret nok til at købe den slags – jeg skimmer virkelig altid kun skønhedssiderne i div blade. Så mig får de ikke som (betalende) kunde… Men jeg glæder mig til at se, om der er et marked til den slags…

  Læste jeg iøvrigt ikke et eller andet sted, at du har fået nyt job? 🙂 For så: Tillykke!

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det bliver spændende at se, om der er et marked for det…

  Det må være på LinkedIn, du har set det? Har i hvert fald ikke løftet sløret for noget her… Men det er desværre ikke noget fast, så søger stadig videre… Så lige, at der er en ledig stilling hos dig – kan det passe? Der sender jeg nok en ansøgning – kunne være fedt at få dig som kollega 😉

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være LinkedIn. Kan ikke huske fra næse til mund længere, der sker så meget lige pt…
  Og ja, der er en stilling hos os – en af vores journalister er gået til din gamle praktikplads 🙂 Sig lige til, hvis du skriver en ansøgning, jeg kan godt stå inde for at anbefale dig!

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  No kidding… Så kan der jo passende laves en “byttehandel” 😀 (nu stjal de jo også jeres udmærkede moderedaktør ;))

  Med den opfordring sender jeg da helt sikkert en ansøgning afsted! Du må meget gerne lægge et godt ord ind for mig 😉

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det lyder lækkert! Jeg tror lige jeg vil se hvad det er for noget. Hvis der er mere fokus på grønne produkter end der plejer at være, vil jeg helt sikkert købe det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Flere sider om grønne produkter ville også falde i god jord hos mig!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Siden august har jeg set frem til, at Costumes nye blad dedikeret til skønhed kom på gaden. I overmorgen udkommer Costume Skønhed så for første gang, og jeg er spændt på at se, om det er noget for mig… Mit behov bliver sådan set dækket ret fint af skønhedsblogs, der både er hurtigere ude med nyt, men som også er mere kritiske i deres tilgang til at skrive om dullegrej. Skal I som mig have fingre i Costume Skønhed – eller kan I sagtens undvære? (billede fra costume.dk) Tags:costume, costume skønhed, dullegrej, magasiner, make-up […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coverqueen Kate Moss