Dagens outfit: Hestepige

Breaking the sushi habit


Normalt, når jeg køber sushi hos DonDon på Christianshavn, bestiller jeg altid spicy laks, rainbow roll og tangsalat.

Men da jeg stod dernede her til aften, følte jeg mig lidt for Miranda og “chicken with broccoli, brown sauce, brown rice and cold noodles”-agtig, fordi jeg altid bestiller det samme, så jeg hoppede på månedens box, hvor temaet var kammuslinger.

Jeg eeeeelsker kammuslinger – både stegte, i wok og rå – så den måtte jeg prøve. Der var en rulle fyldt med kammusling og agurk, toppet med laks og rogn. En rulle fyldt ned kammusling, rogn og spicy mayo. Og en risbolle med et tyndt agurkebånd viklet om, toppet med en stor, fed kammusling og rogn.

Mmm, det var lækkert! Jeg var helt vild med kontrasten mellem de sød/syrlige ris med bid i, den salte rogn, der poppede på tungen, den sprøde agurk og de silkebløde kammuslinger.

Så det var bestemt en positiv oplevelse at afvige fra sædvanen 😀

7 kommentarer

 • Orh, bliver helt sulten af at kigge på det billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Me too! Og jeg har endda lige spist det, der er på billedet 😛
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har godt nok også for vane at bestille den samme menu, når jeg køber sushi. Mums. Jeg kunne vildt godt tænke mig at smage kammuslinger (inspireret af alle de madprogrammer pt), men er nu mest glad for de klassiske California rolls og laks….hm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skulle prøve Ebisu på Custom House i Havnegade, det er godt nok lækkert… prøv Omakase menuen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Haha, jeg elsker din sammendragning til Miranda!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg bestiller altid spicy tun og rainbow rulle 😀 Men den der menu ser nu faktisk meget god ud, den kunne jeg da godt overveje at prøve næste gang jeg skal have sushi. Det er jo netop også rart med noget anderledes engang i mellem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @beam: Jeg kan kun anbefale dig at prøve kammuslinger. Det er én af mine favoritspiser.
  @Jane: Tak for tippet, det må jeg tjekke ud ved lejlighed.
  @Michelle: Tak! Den smilte jeg også lidt af 🙂
  @2300 Hapiiiness: Prøv den! Det er nemlig rart at afvige fra sædvanen engang imellem 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Hestepige