Knude og katte

Can you take the heat?


På grund af bloggen er jeg så heldig at få tilsendt rigtig mange hårprodukter – lige fra de dyre mærker til de mere budgetvenlige brands: Matrix, Sebastian, Pantene, Tresemme… Jeg har prøvet dem alle, men jeg vender altid tilbage til Aussie!

Mit hår og Aussie mødte hinanden, da jeg hjalp med at lancere mærket i Danmark i starten af 2009, og ingen anden hårplejeserie gør mit hår så blødt og skinnende som deres Miracle Moist-linje.

Da jeg var i London hamstrede jeg fire Aussie-flasker i Boots (seriøst, hvorfor kan de koste 2 stk. for £6 i England, når man skal hoste 80-90 kr. op for en flaske i DK?!), og da jeg kom hjem, lå der en mail, der spurgte, om jeg igen havde lyst til at udskrive en Aussie-konkurrence for mine læsere.

Og selvfølgelig har jeg lyst til det, for jeg ved, at rigtig mange af jer er lige så glade for Aussie som mig 😀

Aussie lancerer nemlig linjen “Take The Heat”, der plejer og forebygger det slid, håret bliver udsat for, når vi udsætter det for varme fra føntørrer og glatjern. Linjen består af shampoo, balsam, hårkur, leave in creme og -spray.

Der er fem sæt på højkant senere denne måned – så stay tuned 😉

5 kommentarer

 • Uh, sådan en omgang kunne jeg godt bruge 🙂 Jeg stay’er tuned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Jeg har kuren i midten. Og ELSKER den. Det er perfekt til mit hår der er lidt ødelagt efter farvning og andre onde angreb det har må stå model til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Uha, jeg glæder mig 🙂 Leder stadig efter hårprodukter der er perfekt til mit hår der udsættes for hårtørrer og glattejern. Det bliver hurtigt tørt og spaltet med sådan en behandling hver anden dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Tina: Jeps, skal nok give lyd, når konkurrencen kommer på!
  @Siv: Jeg elsker også Aussie’s hårkure!
  @Helle: Mit hår bliver nemlig også rigtig tørt og kedeligt, fordi jeg føntørrer det næsten hver dag… Så jeg glæder mig til at prøve disse produkter!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I starten af denne måned lovede jeg en Aussie-konkurrence – og nu kommer den Jeg fejrer Mode Med Mere’s nye FB-side med en konkurrence! Fem heldige personer, der synes godt om Mode Med Mere på Facebook, kan vinde et hårplejesæt fra Aussie’s nye linje “Take The Heat”. Linjen forebygger og plejer det slid, der opstår, når man udsætter håret for skrap varme fra føntørrer og glattejern. Sættene består af shampoo, balsam, 3 minute miracle-hårkur, leave in spray og leave in cream til en værdi af i alt 535 kr. Jeg har selv testet produkterne, og de er SÅ lækre! Jeg bruger hårtørrer næsten hver dag og sørger altid for at beskytte mit hår mod varme – og dertil er Aussie “Take The Heat” helt perfekt. “Hvad skal jeg så gøre for at deltage i konkurrencen,” tænker du? Alt, hvad du skal gøre, er at “Synes godt” om Mode Med Mere på Facebook – enten ved at klikke ind på Mode Med Meres Facebook-side eller ude i boksen til venstre. Nemmere bliver det vist ikke Jeg trækker lod på lørdag, den 25. september, blandt alle Facebook-followers. Held og lykke til jer alle! Og så lige det med småt: Præmien er sponseret af Aussie, men jeg modtager ikke betaling for det. Dog har jeg modtaget et hårplejesæt til test. Jeg har selv kunne bestemme form og indhold ifbm. med konkurrencen. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knude og katte