Shearling in action

Dagens outfit: Blomster og zebra


Cardigan fra COS, 2nd hand skjorte fra Weekday, bælte fra Topshop, jeans fra Gina Tricot og flats fra Urban Outfitters.

Mit kamera strejker desværre, så det blev til et par snapshots med mobilen i stedet.

Jeg håber, mit kamera genoptager arbejdet snarest, for jeg havde egentlig tænkt mig at købe et par nye briller denne måned… Men hvis kameraet dør, så må brillerne vente lidt – sådan prioriterer jeg nemlig 😀

Jeg har forresten et par nye jeans på. Det er Silvia-modellen fra Gina Tricot. Elsker den model! Billige, sidder som en drøm og fås i mange forskellige vaske. Jeg har dem i blå – og nu også en grå/slidt sort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shearling in action