H&M x Lanvin – YES!

Dagens outfit: Hestepige


Tank top fra By Malene Birger, jumpsuit fra Primark, strømpebukser og sko fra H&M.

Så kan jeg fremvise endnu et London-køb. Udover en kattekjole fik jeg nemlig et jumpsuit med hesteprint fra Primark med hjem – jeg tror, at Ditte har smittet mig med sin hestebesættelse 😀

Over sommeren har jeg virkelig levet i mine printede jumpsuits fra Gina Tricot og med uldstrømpebukser, mine trofaste cardigans og et par chunky støvler er jeg sikker på, at de også bliver en vinder til vinter.

Lige så snart jeg så denne hestesag hængende i crowdede Primark, vidste jeg, at jeg måtte eje den. Den har pufærmer, lommer og finurligt print, som er lige mig!

Jumpsuits er faktisk gået hen og blevet mine nye kjoler. Jeg synes tit, man kan blive lidt for fin og damet i en kjole, mens et jumpsuit har et mere ungdommeligt og legesygt udtryk – måske derfor de også går under navnet playsuits?!

6 kommentarer

 • Hvor er den fin til dig, Maria! Heste er toppen af poppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin. Købte netop den samme derovre for nogle uder siden. Har indtrykket af du også er en petit en.. Var du så heldig at finde den i str.6 ellers sidder den bare lidt bedre på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Ditte: Tak! Og ja, heste rocks!
  @Sine: Nej, jeg fandt den desværre ikke i str. 6, så tog en 8… Men den sidder nu helt fint, synes jeg, selvom jeg normalt nok er en 6’er.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den sidder som den skal! Synes dog det var lidt mystisk næsten alt tøjet i Primark startede ved 8.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg tror vist bare, at Primark starter ved 8…Jeg så i hvert fald ikke noget i 6, men jeg trawlede heller ikke det hele igennem…Der var simpelthen for mange mennesker og for meget tøj!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] smartgirl.dk (fås også i sort med hvide heste) og 9. Ring fra Topshop. Er heste de nye svaler? Jeg har allerede en buksedragt med hesteprint fra Primark, men et tørklæde eller en cardigan ville bestemt ikke skade… (billeder fra de respektive […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M x Lanvin – YES!