Can you take the heat?

H&M x Lanvin – YES!


H&M har de sidste par dage teaset med et par videoer om, hvem deres næste designsamarbejde ville være med. Spekulationerne har været mange – lige fra Bottega Veneta over Vivienne Westwood til Carolina Herrera.

Men nu skulle det ifølge Nitrolicious være bekræftet fra hestens egen mund: Den næste, der skal designe en linje for den svenske tøjgigant, bliver Lanvin, hvor kreativ direktør Alber Ebaz står bag dametøjet, mens mændene kan trække i rober designet af herretøjsdesigner Lucas Ossendrijver.

Kollektionen er sat til at komme i forretningerne omkring den 23. november 2010 – og som sædvanlig kan der nok forventes LANGE køer, kaotiske tilstande og hamstrende fashionistaer.

Jeg glæder mig i hvert fald. Lanvin står jo for luksuriøst, elegant og yderst feminint tøj, så det bliver spændende at se, hvordan det vil blive overført til H&M’s koncept.

Hvad siger I til denne nyhed?

(billede fra refinery29.com)

2 kommentarer

  • Det var da ikke den värste nyhed at se her fra morgen! Jeg er hvertfald spändt paa at se udfaldet, og haaber han faar lavet noget läkkert party töj til julen og nytaar! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Jeps, det bliver perfekt til alle vinterens fester!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Can you take the heat?