Turist x1000

Knude og katte


Et af mine London-køb er denne cute kjole med katteprint, som jeg fandt i en random no brand-butik på Oxford Street.

Nu fik jeg ikke fingre i den famøse kattekjole fra Zara, men denne er faktisk et endnu bedre alternativ, synes jeg.

Fra afstand ligner printet nemlig noget tilfældig sort/hvid-print (se kjolen i fuld figur på billedet nederst til venstre her), men når man kommer tæt på, kan man godt se, at det er katte, der boltrer sig på min kjole.

Jeg kommer til at bo i denne kjole, kan jeg allerede mærke!

6 kommentarer

 • Det er en rigtig fin kjole, ved første øjekast kunne jeg ikke lige se det var katte, så det er meget sjovt med den “effekt”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra Primark, strømpebukser og sko fra H&M. Så kan jeg fremvise endnu et London-køb. Udover en kattekjole fik jeg nemlig et jumpsuit med hesteprint fra Primark med hjem – jeg tror, at Ditte har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er nemlig et rigtig sjov effekt, som jeg faldt for ved første øjekast 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Maria
  Jeg har lige fået det samme bælte ind af døren, men kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skal spænde det 🙂 hehe kan du prøve at beskrive, hvordan du gør? 😀 på forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nu må jeg se, om jeg kan forklare det, så det kan forstås… Der er sådan en metal-“knop” bag på bæltet. Den skal presses ind i et af hullerne i bæltet…Man skal trykke ret hårdt, for hullerne er ret små… Giver det mening?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] farver som beige og sort, så det ikke bliver alt for wacky Overvejer en dag at matche den med min kjole med katteprint, men det bliver måske for crazy cat lady? Idag var jeg dog mere afdæmpet, og udover det, I kan […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turist x1000