Lædernederdel

London shearling-køb


Et af mine London-køb er denne faux shearling-jakke fra New Look.

Jeg faldt for farven, dens bløde touch og det flotte snit – og så selvfølgelig den billige pris. Jeg har det lidt sådan, at der ikke er grund til at investere alverden i sådan en trend-ting…Så længe den kan holde mig varm og fashionabel gennem denne vinter, er det fint med mig 😀

(billede fra newlook.com)

7 kommentarer

 • eeej hvor er den fiin, er MEGET misundelig
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Maria!

  Jeg har netop overvejet selvsamme jakke (og farve). Vil du ikke poste et billede med den på, så jeg kan se den “irl” 🙂

  vh.

  Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, du frister mig ladybug:) Vil du ike vise et billede af den på måske? Er totalt allergisk over for jakker i syntet (cykelmyg, du ved), men måske man kunne gøre en undtagelse??? Kunne bare være rart, at se den irl ihvertfald:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ej, viser du ikke et billede, hvor den er på ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Katja: Du kan jo købe den på hjemmesiden, hvis det er 😉
  @Michelle: Jeg skal nok vise den på!
  @Acie: Jeg er også en cykelmyg – cykler fra Nørrebro til start-Amager og tilbage mindst en gang om dagen – så mig og faux-jakker er heller ikke de bedste venner…Men ikke med at have denne på i selve cykel-situationen…Jeg skal nok vise den på!
  @Pernille: Du er ikke den eneste, der beder om det, så skal nok vise den på.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du vidst billeder af denne på? syntes ikke jeg kunne finde det?
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lædernederdel