Dagens outfit: Læderbuks og lap

Min nye (ultimative) vinterfrakke

Jeg ved ikke med jer, men for mig er jagten på den perfekte vinterfrakke ikke nem! Oftest ender jeg med at udskyde pinen, fordi alle forretningernes bud ikke helt er efter mit hoved. Hele miseren munder ud i, at jeg køber en billig frakke i et anfald af desperation (og kulde!).

Men denne vinter skal være anderledes! Det proklamerede jeg vist allerede en gang i juli måned. Jeg ville bruge tiden – og ikke mindst pengene – på at finde den helt rigtige vinterfrakke.

Denne frakke, som Kate Lanphear bærer på nedenstående billede, har længe spøgt i mit sind og på min musthaveliste.
Photobucket

Og for et par uger siden så jeg denne frakke fra COS’ kvindeafdeling på truls fra style.dk.
Photobucket

Så selvfølgelig styrter jeg ned i COS, og heldigvis har de frakken hængende i adskillige eksemplarer. Bare ikke i str. 34, så på billedet prøver jeg en str. 36.
Photobucket

Men jeg spørger, om de har en str. 34 på lager – og det har de! Haps, haps! Onkel Danny gennem maskinen, 1400 kroner fattigere og en styks fed frakke rigere. Jeg har en frakke fra COS, som jeg købte på udsalg, og den er jeg rigtig glad for – så mon ikke også denne kommer til at bringe lidt lykke?

Her ses frakken på bøjlen. Jeg synes helt klart, den er federe, når den er åben og lynet lidt op – så jeg må lide lidt i kulden 😉
Photobucket

Og her ses frakken i COS’ magasin, som man får udleveret ved kassen.
Photobucket

Til info kan jeg oplyse, at de havde den i alle størrelser – undtagen str. 34 – hængende fremme i butikken. Men spørg endelig, om de har nogle hængende på lager, for det har de ofte. Ellers er de også flinke til at bestille hjem fra deres centrallager i Hamborg.

Frakken er i 70% uld, 20% polyamid og 10% cashmere.

(billeder fra thefashionspot.com, style.dk og privatfotos)

10 kommentarer

 • HOld da op, den er fed! Materiale sammensætningen lyder også rigtigt godt.
  Tillykke med den!

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Sikke en flot jakke Maria! Og hvor er den bare helt ufatteligt smuk på vidunderlige Ellie Goulding. Det er da lige til at blive misundellig over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, den købte jeg for en måneds tid siden, den er så fin! Men jeg syntes faktisk, at den var for klassisk til mig, så jeg cyklede ind med den igen.

  Du er fin i den, Maria! Tillykke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pzb

  Ja, den er godt nok flot.. Enkel! Glæder mig så meget til COS kommer til Århus, det manglede da også bare! Kan man lyne den nederste del af? Tror du den kommer til at fnulre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Chau: Tak!
  @Ida T: Ja, den sidder rigtig fedt på hende!
  @Ditte: Hvor pudsigt! Jeg tror dog ikke, jeg returnerer min – men jeg har også ledt efter en klassisk frakke i et stykke tid 😉
  @pzb: Glæd jer i Århus, COS er en af mine favoritbutikker! Jeg er ikke helt sikker på, om man kan lyne den nederste del af – jeg kan i hvert fald ikke finde ud af det! Men COS kalder det en “two piece jacket” – så måske?! Min anden jakke fra COS fnulrer i hvert fald, men det kan sagtens klares med sådan en fnug-shaver dims…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hej Maria! Ved du hvor langt op str går i COS, eller hvad de havde jakken tilbage i? 🙂

  Chris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ny-erhvervelsen, det er noget af et pragt eksemplar, og det må være skønt at have fået vinterfrakken på plads allerede nu! ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Chris: Jeg mener, str. går op i 44…De havde alle størrelser i onsdags.
  @A shopaholic is loose: Jeps, plejer aldrig at være så tidligt ude mht. til vinterfrakke, men det er rart at få det overstået!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hos net-a-porter og sort frakke med sort lynlås fra Quicksilver. Jeg glæder mig til at hoppe i min nye vinterfrakke fra COS, og hvis man selv er på udkig efter noget lignende, så er der to gode bud her. (billeder fra de […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hos net-a-porter og sort frakke med sort lynlås fra Quicksilver. Jeg glæder mig til at hoppe i min nye vinterfrakke fra COS, og hvis man selv er på udkig efter noget lignende, så er der to gode bud her. (billeder fra de […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Læderbuks og lap