Dagens outfit: Navy & sort

Naked & Sleek


Haha, det er blevet en ret kinky overskrift til dette indlæg 😀 Men bag de to navne gemmer sig såmænd “bare” to øjenskyggepaletter, som jeg købte, da jeg var i London.

Jeg ser rigtig mange Youtube-videoer om makeup, og hvis man gør det, så har man ikke kunne undgå hypen omkring disse to paletter. Desværre kan ingen af dem fås i Danmark, så jeg blev jo nødt til at jagte dem ned i London!

Naked-paletten fra Urban Decay er af mange makeup junkies beskrevet som den eneste palette, man har brug for, hvis man er til neutrale nuancer som nude, brun, grå og sort.

Der er et rigtigt godt miks af shimmer og matte teksturer, og desuden følger der en sort og en brun eyeliner med, samt en pixi-størrelse af deres famøse “Eyeshadow Primer Potion” (jeg har blogget om den her).

Paletten kan købes i stormagasinet House of Fraser – og også i deres webshop, der sender til Danmark – til £27. Da jeg købte den ved standen, kom der en gruppe piger løbende og hamstrede tre Naked-paletter hver. De skulle nemlig have en til sig selv og sælge resten på eBay, hvor de går til godt dobbelt pris. Ret strengt gjort – men det viser bare, hvor populær den er!Den anden palette er fra mærket “Sleek Makeup” og palettens farve er “Original”. Sleek’s øjenskyggepaletter er superpopulære, fordi de er billige, i god kvalitet og fås i mange farver – de har bl.a. paletter med farvetemaer som neon, cirkus, storm og sunset. Sleek fås i Superdrug og koster £6. Suk, jeg savner Boots og Superdrug!

Mit sidste makeup-køb fra min rejse er mineral-foundationen fra Dior, som jeg vlogger og her. Jeg købte den i duty free i Københavns Lufthavn, for så sparer man jo en del.

Jeg nåede desværre ikke forbi Chanel- eller MAC-standen i Stansted, fordi vi blev nødt til at løbe til gaten for at nå vores fly – vi havde totalt svedt ud, at det var bank holiday, og der var sporarbejde! Så desværre ingen MAC-goodies eller Paradoxal til mig 🙁

11 kommentarer

 • MISUNDELIG! Jeg ville SÅ gerne eje den Naked palette, House of Fraser sender vist ikke til DK :'(

  Men godt jeg er blevet mindet om den, vil lede efter den igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Altså, i følge deres hjemmeside shipper House of Fraser til DK? http://www.houseoffraser.co.uk/INTERNATIONAL+DELIVERY/M116_INTERNATIONAL_DELIVERY,default,pg.html
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Men Naked Palette kan ikke shippes til Danmark. Hvis man putter den i kurven står der bare at den kun leveres til UK og Irland. Der er ikke international levering på Naked Paletten 🙁 jeg blev ellers lige så glad, men nej – det er åbenbart helt umuligt at få fingre i UD, når man bor i DK. Med mindre man selvfølgelig rejser til udlandet.

  Ærgeligt du ikke fik tjekket MAC ud og ikke fik fat i Paradoxal. Den er nu ellers rigtig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu prøvede jeg, det er kun nogle ting de sender internationalt, og typisk så er Naked paletten ikke en af tingene 🙁

  De er tarvelige er de!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] efter et sted jeg kunne købe den (ikke eBay til overpris) men kunne ikke finde den og gav op. Da Maria så postede den i et indlæg igår fordi hun havde købt den i London, kom jagtinstinktet op i mig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hej Maria.
  Ligger storcenteret house of fraser på oxford? jeg skal nemlig til london, og har ledt efter en ny øjenskygge i lang tid.. Og hvor ligger den superdrug? Hilsen Natasha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Mia: Ej øv, hvor strengt! Jeg skal nok sige til, hvis jeg falder over Naked i en webshop, der sender til DK.
  @Guapizimo: Tarvelige, ja!
  @Natasha: Ja, stormagasinet House of Fraser ligger på Oxford Street, men der er en del andre afdelinger rundt omkring i London. Superdrug er lidt ligesom Matas, så de ligger rundt omkring. Du kan se nærmere her: http://www.superdrug.com/store-finder/page/storefinder/
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hej igen 🙂 Tak for det. Men ligger der en superdrug på oxford også?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, så vidt jeg kan se, ligger der en superdrug på Oxford Street – i Mable Arch-enden…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] klik, klik! Skulle jeg vel nærmere sige, for Urban Decays Naked-palette kan nu fås hos HQHair. Jeg købte den selv, da jeg var i London – og er SÅ lykkelig for den. Øjenskyggepaletten har været hyped, og med god grund, for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] klik, klik! Skulle jeg vel nærmere sige, for Urban Decays Naked-palette kan nu fås hos HQHair. Jeg købte den selv, da jeg var i London – og er SÅ lykkelig for den. Øjenskyggepaletten har været hyped, og med god grund, for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Navy & sort