Barielle’s bud på perfekt efterårsneglelak

Dagens kup-tip


Jeg så lige hos Costume, at den danske beauty-webshop ezzence.dk har 24 timers udsalg, hvor der er 50% på ALT!

Pt. er der 14 timer tilbage, så der er rigeligt tid til at browze gennem deres udvalg af lækre mærker. Bl.a. Ole Henriksen, Redken, Rønsbøl, OPI, TIGI –the list goes on.

(billede fra ezzence.dk)

12 kommentarer

 • Maria

  Hej Maria, tusind tak for tippet hos Ezzence. Jeg fandt lige en John Masters hårkur jeg har overvejet at købe. Og HAPS 169 kr. mod de 269 jeg skulle betale hos min frisør. Glæder mig til glansfulde lokker. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Så var der da sparet lidt dér 😉 Er glad for, at du kunne bruge tippet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MariE

  Jeg tilslutter mig Maria – fantastisk nyhed!
  Har lige shoppet Embyolisse og ansigtsolie fra John Masters- uhmn, can’t wait til det bliver leveret!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Super lækkert tip – men hjemmesiden virker ikke her hos mig… hvis man kilkker på et mærke, kommer der bare sådan en error on page op 🙁 Har der gjort de sidste par timer 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Maria…..må snart holde op med at besøge bloggen. Du lokker med alt for meget….skal nu kigge efter Mac-dullegrej og nu også her…..iiiih, altså! ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Åh, hold nu op det blev en dyr fornøjelse at kede sig så meget til en forelæsning at man smuttede forbi modemedmere.dk – Men hvor fik jeg mange gode ting i kurven!

  Tak for et fantastisk tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Er jeg den eneste der har problemer med indkøbskurven på hjemmesiden? Hver gang jeg har lagt én ting i, så fucker det hele og kan ikke putte flere ting i :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @MariE: Uh, det lyder som lækre køb!
  @Christina: De har nok lidt overbelastning på serveren, fordi der er så mange, der vil købe. Prøv måske igen senere?
  @beam: Sorry 😉
  @Tine: Hehe, ja det er farligt at kede sig ved en computer 😉 Men du fik i det mindste nogle lækre ting!
  @Lise: Hej, ezzence skrev dette på twitter for en times tid siden: “Vi ved godt at der er problemer med at komme ind på siden, men vend tilbage lidt senere og prv igen, vi er på sagen :)”
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet 🙂 Jeg fik købt lidt Redken med fri fragt 🙂 Jeg har problemer med at linke til dig fra min blogroll 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Louise,
  Det var så lidt med tippet! Jeg håber, du har fundet ud af det med linket? Ellers kan det måske være, jeg kan hjælpe…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I sidste uge havde den danske beauty-webshop ezzence.dk 50 procent på alt, og det blev jeg jo nødt til at benytte mig af Jeg kunne snildt have fyldt hele min virtuelle indkøbskurv med lækkerier, men let’s face it: Dullegrej er nok ikke det, jeg mangler allermest! Derfor formåede jeg at begrænse mig til en creme fra Embryolisse og “Jade Is The New Black” fra OPI. Jeg må simpelthen se, om der er noget ved hypen omkring den franske creme, og neglelakken fra OPI har jeg blogget om før. Var der andre, der gjorde sig nogle gode kup? Do tell! Tags:Embryolisse, hudpleje, neglelak, opi […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I sidste uge havde den danske beauty-webshop ezzence.dk 50 procent på alt, og det blev jeg jo nødt til at benytte mig af Jeg kunne snildt have fyldt hele min virtuelle indkøbskurv med lækkerier, men let’s face it: Dullegrej er nok ikke det, jeg mangler allermest! Derfor formåede jeg at begrænse mig til en creme fra Embryolisse og “Jade Is The New Black” fra OPI. Jeg må simpelthen se, om der er noget ved hypen omkring den franske creme, og neglelakken fra OPI har jeg blogget om før. Var der andre, der gjorde sig nogle gode kup? Do tell! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barielle’s bud på perfekt efterårsneglelak