Halloween surprise

Den perfekte tank top fra By Malene Birger


Jeg har i mange år sværget til tank tops med stylenavnet “Dawn” fra By Malene Birger. Jeg har dem i adskillige farver, og det gode er, at man udover basisfarver som sort, grå og hvid også hver sæson kan få mere trendbaserede farver som fx gul, grøn, pudder eller koral.

For mig har “Dawn” den perfekte længde og pasform, og de holder helt utroligt godt i vask. Jeg har kun været nødt til at kassere en enkelt top, og det var ikke fordi, jeg sled den op, men fordi klovnen her spildte chokolade på den 😀

299 kr. lyder måske lidt hampert for en tank top, men når man kan gå med dem nærmest hver dag i flere år, uden at man kan se nogen form for slid på dem, så er det jo egentlig et godt køb 😉

Jeg har også hørt utroligt meget godt om Samsøe & Samsøe’s basistoppe, så det kan være, jeg også skal prøve dem… Men “Dawn” vil altid have et fast plads i mit hjerte – og ikke mindst i min garderobe!

Køb Dawn-toppen her.

(billede fra bymalenebirger.com)

8 kommentarer

 • Lou.

  De eneste tanktoppe jeg vil ha, efter at have prøvet den første gang, er Gina Tricot’s! De holder så godt, og det er somom, at de lige strammer ind de rigtige steder. Jeg kan derimod slet ikke med Samsøe toppene, da jeg synes at de er for tynde i stoffet og mister formen hurtigt. Jeg er normalt m/l og jeg købte ”sue” i s/m, og efter en dags brug er den kæmpestor.
  – Lou.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Laursen

  Skal jeg være ærlig, så synes jeg ikke kvaliteten på Samsøe&Samsøe’s er fantastisk. Jeg har faktisk selv, rigtig mange af dem, da jeg er vild med deres udvalg af farver og så har de en god længde og pasform, men der kommer hurtigt små huller i stoffet. Hvis du er glad for dem fra Malene Birger, så hold dig til dem, det er min vurdering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må bare erklære mig helt enig med dig Maria, dawn er de mest fantastiske tanks. Har nok ejet en 10-15 stykker i forskellige farver gennem tiden – nogle er solgt grundet en for speciel nuance, men den sorte er og bliver min favorit. Hmm, skal vist egentlig snart have mig en ny sort:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er VILD med tank tops…men har (til mig selv) problemer med udringede toppe, og det er sindssyg svært at finde lækre toppe, der dækker mere. Måske har du nogle bud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Lou: Må tjekke dem fra GT ud!
  @Louise: Ka’ se ud fra kommentarerne, at du ikke er den eneste, der ikke er glad for Samsøe&Samsøes toppe, selvom de jo er ret hypede i blogosfæren… Hm, så tror jeg, at jeg holder mig til By Malene Birger!
  @Nana: Yay! Endnu en fan! Jeg skal også snart have mig en ny mørkegrå!
  @AKP: Dem fra By Malene Birger er ret nedringede, men det har jeg ikke noget imod. Dem fra Petit Bateau eller Customized For The Crowd er ikke så nedringede IMO!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chau

  Jeg er også vild med tanktoppe. Og Dawn er også på listen af favoritter.

  Jeg kan se at du stadig har mit gamle webhjem på din linkliste, men jeg er flyttet til Trendsales. Så husk at opdatere 🙂
  http://magazine.trendsales.dk/blogs/the-tiger-aka-chau

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Chau,
  Skal nok få ændret link, når jeg får tid til det!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] teal, stone, chocolate, apricot og rose. En vaks læser tippede mig om, at min alleryndlings top med stylenavnet “Dawn” fra By Malene Birger lige nu kan fås til KUN 70 KR. på The Outnet. Og så er der endda gratis shipping indtil på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween surprise