Fix+ Lavender


I ved måske, at jeg er helt vild med MAC’s ansigtsspray Fix+?

Kærligheden startede efter at have læst denne omtale af Fix+ Rose i ALT for damerne, og jeg ilede derefter ud og sikrede mig en flaske.

Fix+ kan bruges til mange ting, men jeg bruger den primært til at “sætte” min makeup, dvs. den får min makeup til at holde længere, og den fjerner det pudrede look, som mineralpudder ofte kan give. Og så giver den bare huden en helt fantastisk glød!

Desværre var Fix+ Rose limited edition, så da jeg løb tør, måtte jeg nøjes med den almindelige Fix+. Og selvom den er lige så god, så er det bare ikke det samme uden den liflige og forfriskende rosenduft!

Jeg har dog lige læst hos Temptalia – det ultimative MAC-opdateringssted – at der i januar 2011 kommer en Fix+ Lavender, som er en del af en kollektion, der hedder Champale.

Selvom jer er større fan af roser end lavendeler, så skal jeg bestemt ned i min MAC-stand og sniffe nærmere!

Lavendel har som bekendt beroligende og afstressende virkning, hvilket bestemt ikke ville være slemt i min bog (eller nok nærmere i mit ansigt!)…

Og så håber jeg, at Fix+ Rose snart kommer igen, læser I med, MAC?!

(billeder fra stylecaster.com og forromancereaders.wordpress.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem favoritter i september