Business at the front, party in the back

MAC Venomous Villains – køb


MAC’s hypede kollektion baseret på Disney-skurke kan nu fås i Magasin – tak til Pudderdåserne for heads up 😀

Heldigvis for mig – og måske uheldigvis for min bankkonto – ligger Magasin på min cykelrute på vej hjem fra arbejde, så jeg måtte selvfølgelig lige tjekke MAC-standen ud. De populære items ryger jo desværre ret hurtigt!

Jeg faldt (surprise, surprise!) for en blush. Den hedder “Bite Of An Apple” og er en mat, koralpink blush. Den ser ret heftig ud, men hvis man bruger den med let hånd, så får man en flot glød. Jeg bilder mig ind, at jeg med mit sorte hår får et fint Snehvide-look 😀

Og så fik jeg også hapset en af de glitrende neglelakker, som jeg før har ravet om. “Formidable” hedder den, jeg købte – og den er så unik! Den har en sort base med glitter, der alt afhængig af lysindfaldet changerer fra turkis til violet. Den glæder jeg mig til at at få på fingrene!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Business at the front, party in the back