Nye støvler fra Friis&Co.

Søndagssang: The Cardigans – You’re The Storm


Klik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Temaet for min weekend må have været “Fødselsdag på Amager”.

I går aftes var jeg til fødselsdagsfest i Ørestaden hos en kollega – tjek hans cool blog om bl.a. fotografi og Photoshop ud – og natmaden stod på hjemmebagte pølsehorn med hjemmelavet ketchup og Snickerskage! Totalt overskudsagtigt!

I dag har jeg besøgt svigerfamilien på Amager, fordi hr. kærestes lillesøster fyldte 13 år. Jeg spiste mig propmæt i fine cupcakes med masser af frosting, flot pyntet lagekage og scones. Lækkert – men nu har jeg vist også fået totalt sukkerchok!

Jeg håber, I alle har haft en god weekend… Er det mig, eller er den bare gået alt for hurigt?!

3 kommentarer

 • Rikke

  Åhh jeg elsker den sang – tak for genopfriskningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg har ledt så meget efter den sang, men har aldrig kunne finde frem til den! Så fin, så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Rikke: Det var så lidt!
  @A: Godt, at du fandt frem til den!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye støvler fra Friis&Co.