STØJ/By Second Female blogger event

Staycation


Klik på billedet for at se mig og hr. kæreste i filmen “The Staycation” 😀

Wuhu! Solen skinner, der er efterår i luften på den gode måde, og jeg har lange arme efter at have hjulpet min søster med at flytte, mens hr. kæreste ligger og har ondt af sig selv med tømmermænd.

Derfor er det helt perfekt, at vi skal på Staycation, som er Scandics nye overnatningskoncept. Måske har I set andre bloggere være afsted? Jeg har fået samme mulighed, og det er tiltrængt med lidt afslapning!

Da jeg arbejdede hos ALT for damerne, skrev jeg selv om begrebet “staycation” – og jeg kan godt lide idéen om at komme en smule væk, tilbringe tid i hinandens selskab i andre rammer, uden at man nødvendigvis skal flyve dertil. Det er både miljøvenligt og hipt!

Vi skal faktisk kun en tur over Knippelsbro – fra Christianshavn til Nyhavn – for jeg har valgt, at vi skal overnatte på Scandic Front.

Jeg synes, det har en fin placering i forhold til kulturelle muligheder – Det Kongelige Teater, Operaen og en hel masse museer ligger inden for gåafstand. Og så ligger det jo også tæt på Strøget!

Hvis du selv trænger til at komme væk, så har Scandic et specielt efterårstilbud, som du kan booke lige her.

Jeg skal nok vende tilbage med en lille reportage/anmeldelse af vores ophold – i mellemtiden kan I underholde jer med den film, jeg har lavet 🙂

Og så har jeg også fået lov at sende en heldig læser + kæreste/veninde/søster/etc. på Staycation – mere om det senere!

Og for en god ordens skyld, skal det lige nævnes, at jeg har fået et gratis ophold af Staycation, så jeg kan teste konceptet og skrive om det. Jeg får ikke penge for det, og jeg tjener heller ikke noget, hvis I vælger at booke et staycation-ophold.

2 kommentarer

 • Helle

  Haha, sikke en fin video 😉
  Og det er rigtigt, man behøver ikke altid rejse til eksotiske steder for at blive mindet om hvorfor man elsker hinanden. Det kan være nok bare at være i andre omgivelser og dét at man gør noget ikke-hverdagsagtigt.
  Håber i får et dejligt ophold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Du har helt ret, Helle! Og vi havde en rigtig god og hyggelig tur!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STØJ/By Second Female blogger event