Dagens outfit: Katteskjorte

LanvinxH&M-køb

Lanvin H&M
Kl. 7.50 sad jeg i trusser og håndklædeturban med min cafe latte foran computeren og trykkede refresh, refresh, refresh på H&M’s webshop.

Kl. 8 kunne kollektionen købes, og jeg lagde de ting, jeg havde udset mig i min virtuelle indkøbskurv. Gik til kassen, ventede, trykkede refresh, indtastede kortinfo og bestilte. Det gik meget mere smertefrit, end jeg havde forventet!

Nu skal jeg bare vente til næste uge, hvor tee’en og nederdelen bliver leveret, mens solbrillerne først kommer to uger efter. Downside ved netshopping er jo, at man ikke får tingene med det samme, men til gengæld kan man shoppe uden shoppegale horder af hamstrende kvinder 🙂

Fik I fingre i det, I havde udset jer? Eller gik I forgæves?

(billeder fra hm.com)

10 kommentarer

 • Jeg har fået armbånd til at skal ind og shoppe om 15 min 🙂 – håber på at få fat i den gule kjole og solbrillerne! Lækre køb du har gjort dig 🙂
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  WTF? Hvordan kan det være så let for dig, snyd! Jeg gik på kl. 7.15, og kom direkte i kø, og har været det siden, kl. er nu 10.10, også selvom jeg har trykket refresh 7000 gange, nedtur! Det fungerer sådan cirka ligeså godt, som når Billetlugen sætter billetter til store koncerter til salg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldige dig! HVOR er det labre sager, du har valgt…jeg har endnu ikke forsøgt, men gør det lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Her kl.10.27 er der stadig kø til netshoppen! Crazy..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG KAN IKKE KOMME IND! D:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Orv, det var nogle coole ting du har hapset dig 🙂 Jeg har ikke været så interesseret i kollektionen, synes det var for dyrt, og der er bare ikke så mange lejligheder, for mig hvertfald, hvor jeg kunne spankulere rundt i de der kjoler 🙂

  Men de items du har nappet, kunne jeg godt have forelsket mig i, men da jeg ville tage et kig på hvad Lanvin ellers havde, udover sindsyge kjoler til ditto priser, kunne man hverken det ene eller det andet – he he he…

  Glæder mig til at se dig med det på, når det ankommer 🙂

  – Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg prøvede forgæves at komme ind på hjemmesiden fra klokken lidt over 8. Først 12.35 lykkedes det – og alt var udsolgt (på nær herrernes butterfly og kasket, og det kan jeg jo ligesom ikke bruge til noget…) Jeg havde ellers også overvejet nederdelen og en af t-shirtsene 🙂 Men nu må jeg sætte min lid til, at sneen har holdt de fleste fra at gå i byen, så der stadig er noget tilbage der, når jeg skal derind om lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej, ærgerligt at alle ikke havde så god en shoppe-oplevelse som mig 🙁 Jeg må bare have været umådeligt heldig, når nu jeg hører om alle jer, der har ventet i online-kø forgæves!

  Jeg gik netop efter seperates, fordi jeg kan se flere stylingmuligheder i dem… Tror sjældent jeg ville hoppe i en af kjolerne – og de var jo også ret dyre! Synes ikke det var så slemt med tees og nederdele rent prismæssigt…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg styrtede hjem i regnvejr fra skole kl. 11:25 og var hjemme 40 sekunder efter (ja bogstavelig talt) og jeg sad i kø til 11:51 før jeg kom ind uden problemer (efter lang kø skal der siges) og det var ligesom om at folk var stormet ind, købt ALT og så havde efterladt butikken tom, der var INTET tilbage på nær herre kasket og butterfly -,-
  og bor i Hillerød og min søs er på efterskole så har ikke engang mulighed for at tage til Købanhavn og muligvis få at i nogle “rester” er 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej, hvor surt!

  Men tjek sitet dagligt, der kommer ofte varer retur/flere på lager!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Katteskjorte