Beetle

Perfect leather skirt

Topshop Lædernederdel
Denne nederdel fra Topshop er så fin, så fin!

Men nu må jeg nok hellere være lidt fornuftig… Har lige spenderet på LanvinxH&M, og så står jul jo også for døren… Ævs!

(billede fra topshop.com)

6 kommentarer

 • Ved du hvad jeg mangler? Ikke så meget hos dig nødvendigvis men på modeblogs generelt. Noget til os, der er en størrelse 44, æbleformet og IKKE ser godt ud med snørrer i livet (kan du sige rullepølse?). Jeg mangler inspiration og kan ikke finde det… Måske man skulle lave sin egen “Jeg er over 30, en str. 44 (46 om røven) og stadig lækker”-modeblog.

  Suk…. Mangler tøj og kan ikke finde noget og er MEGET depri…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Maria!

  Tak for i går – det var hyggeligt at hilse på dig! 🙂

  Bare lige et tip- jeg smuttede en tur i retrosales på hjemvejen i går og dér hang den perfekte sorte lædernedel i samme længde som denne, dog uden paperbag effekt, men mere klassisk og lækker. Tror den kostede 189.
  Men kig (inden for længe) hvis du kunne være interesseret i at score den.. den er i hvert fald virkelig lækker. Jeg er ikke sikker på størrelsen, men den var lille. Om det var en 34 er jeg ikke sikker på, men måske 36.. det er da et kig værd og de har mange andre lækre lædervarer.

  Jeg laver et indlæg om stedet med nogle af de flotte fund senere, så hold øje med bloggen.

  Vi ses jo nok igen.. 🙂

  /Mia M
  http://www.fashionfairytales.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Ja, den er da lige dig den nederdel, perfekt. Jeg tror jeg ville købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Katja: Kan godt følge din frustrationer, men jeg mener, der er et par modeblogs, som dem, du efterlyser… Kan ikke lige huske dem på stående fod, men jeg skal nok undersøge det nærmere 🙂
  @Mia: Selv tak, du 😀 Tak for tippet, men det er faktisk paper bag waisten der netop gør det for mig…
  @ano: Det ville jeg også, men bliver nødt til at være lidt fornuftig…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria, er der? Du må MEGET gerne give mig links, jeg har ikke fundet nogen.

  Måske også fordi jeg BÅDE vil have det er toptrendy OG i str. 46. Det er der sjovt nok ikke ret meget der er…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beetle