Søndagssang: Coldplay – Don’t Panic

Preview af Synoptik x Gina Tricot

PhotobucketTidligere denne uge var jeg – ligesom Kia, som jeg har lånt ovenstående fine billede af – inviteret til lanceringen af Gina Tricots nye brille-kollektion, der kan fås hos Synoptik.

Jeg var rigtig spændt på at se kollektionen, for umiddelbart lyder det jo ikke som det mest oplagte makkerpar, sådan en highstreet tøjforretning og en optikerkæde…

Men de to har fundet sammen, fordi de begge kan give hinanden, noget den anden ikke har: Synoptik får et fashion brand på hylderne, der henvender sig til unge, mens Gina Tricot får adgang til faglig ekspertise inden for brillesalg – jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig at gå ind i Gina Tricot for at købe briller!

At shoppe briller kræver jo noget vejledning… Både mht. til hvad der passer til ens stil og ansigtsform, men bestemt også, hvad der passer til ens syn.

Brillerne koster 999 kr., og for mange af jer lyder det måske umiddelbart ret dyrt, når man tænker, det er Gina Tricot, hvis tøj sjældent kommer over 500 kr. Men for kvalitetsbriller i godt design og lækre materialer, så synes jeg ikke, det er en gal pris!

Mange af brillerne er i håndlavet acetat og har fine detaljer som fx nitter eller en inderside i en anden farve. Et stel var præget med et print, så det lignede velour – et fint, trendy touch. Man kan virkelig fornemme, der er kælet for detaljerne!

Kollektionen spænder utroligt bredt, så hvad enten man er til retrobriller a la Mad Men, hipsterbriller a la Wayfarer eller klassisk bibliotekar chic, så finder man noget, der falder i ens smag.

Som I måske ved, så er jeg meget nærsynet – minus 10 as we speak – så jeg blev rigtig glad, da Synoptik tilbød mig et par Gina Tricot-briller med styrke i.

Jeg er ellers tilfreds og trofast kunde hos Louis Nielsen, men servicen hos Synoptik er på et helt andet niveau – så måske det også kan retfærdiggøre, at en brille dér er dyrere end fx hos Louis Nielsen…

Når jeg får brillerne hjem, skal I nok få dem at se på. Og så kommer der nok et indlæg mere om styling af briller. Dennis Knudsen var nemlig med til arrangementet, og han delte ud af en masse fantastiske guldkorn 😉

(billede fra fierceogfattig.blogspot.com)

2 kommentarer

  • Super fede briller, og det var da bestemt ikke dyrt for briller.. Vildt du skal have minus 10 i styrke, så kan du jo ikke se noget uden, nærmest blind!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Jeps, jeg er så godt som blind uden briller eller linser!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Coldplay – Don’t Panic